Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: The Evil Within [2014][PC][PL][RELOADED]

  1. #1
    .::dEpeChe mOde::. Awatar DM
     Informacje : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    Klucze
    Posty
    2,747
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    347
    Gry
    16
    Programy
    1
    Seriale
    43
    Muzyka
    3
    Porno
    7
    Inne
    9
     Łączny upload : 
    P2M UP
    1723.92 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    1275
     Podziękowania : 
    Podziękował: 840
    Doceniono: 39,359 razy w 265 postach
    DM jest nieaktywny

    m4ud The Evil Within [2014][PC][PL][RELOADED]

    The Evil Within



    Producent: Tango Gameworks
    Wydawca: Bethesda Softworks
    Dystrybutor PL: Cenega
    Kategoria: akcji, TPP, survival horror
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: brak ograniczeń
    Światowa data premiery: 14 października 2014
    Polska data premiery: 14 października 2014
    Wersja językowa: polska i angielska
    Ocena: 8.9 / 10



    Mroczny survival horror, wyreżyserowany przez japońskiego producenta Shinji Mikami, uznawanego za współtwórcę tego gatunku. Produkcja dewelopera znanego z gry Resident Evil, jest kolejną wycieczką do przerażającej rzeczywistości, w której gracz musi walczyć o przetrwanie.


    Core i7 3.5 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 2 GB (GeForce GTX 670 lub lepsza), 50 GB HDD, Windows 7/8 64-bit









    Nazwa uploadu: The Evil Within.part01
    Nazwa pliku: The Evil Within.part01.rar
    Rozmiar uploadu: 2400 MB
    Rozmiar segmentu: 8 MB
    Ilość segmentów: 300
    Liczba mirrorów: 11
    X15
    Hasło: www.ufs.pt

    Masz problem z programem M4UDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.


    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)

    Upload zawiera 5% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!
    Upload wykonany w M4UD 2.0.0







    Kliknij w dziękuje a zobaczysz HC

    <------------------


  2. Liczba osób które doceniły autora: 220


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Hodie mihi cras tibi Awatar Gwyn
     Informacje : 
    Dołączył
    May 2011
    Skąd
    Turek/Poznań
    Posty
    5,747
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    229
    Gry
    194
    Seriale
    44
    Porno
    4
     Łączny upload : 
    P2M UP
    4080.65 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    10605
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,797
    Doceniono: 19,005 razy w 368 postach
    Gwyn jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ostatnio edytowane przez Gwyn ; 15-10-2014 o 11:57



    Wstawka się spodobała? Nie zapomnij podziękować!

  5. #3
    SuperVIP Awatar Szatan
     Informacje : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    ZMY
    Posty
    7,210
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    2437
    Gry
    62
    Programy
    13
    Seriale
    2
    Muzyka
    69
    Porno
    3
    Inne
    17
    Małe upy
    33
     Łączny upload : 
    P2M UP
    3666.7 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    520
     Podziękowania : 
    Podziękował: 304
    Doceniono: 252,487 razy w 2,154 postach
    Szatan jest nieaktywny

    Domyślnie

    Producent tak zawyżył wymagania tej gry że ho ho a gra normalnie śmiga na jedno gigowej karcie 560 ti i procku Q6600 2,40 GHz i do tego na full detalach bez żadnego zacięcia a co do ustawień graficznych to porażka rozdziałka, ustawienia tylko niskie, średnie i wysokie i praktycznie nic więcej ale ogólnie jestem w drugim rozdziale i gra zapowiada sie fajnie



  6. #4
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    404
     Podziękowania : 
    Podziękował: 255
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    myattaman jest nieaktywny

    Domyślnie

    Patrząc na to, co zostało zrobione z FF13 można się spodziewać patcha do GeDoSaTo i gra będzie wyglądała świetnie. No ale jeszcze nie grałem, więc nie wiem czy na pewno jest co poprawiać ;)

  7. #5
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    473
     Podziękowania : 
    Podziękował: 455
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    kalisz1278 jest nieaktywny

    Domyślnie

    mi to po odpaleniu gry wyskakuje od razu: program przestal dzialac ;p sprawdzalem z innymi crackami i nic nie pomoglo, moj komputer spelnia wymagania gry ;p

  8. #6
    Hodie mihi cras tibi Awatar Gwyn
     Informacje : 
    Dołączył
    May 2011
    Skąd
    Turek/Poznań
    Posty
    5,747
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    229
    Gry
    194
    Seriale
    44
    Porno
    4
     Łączny upload : 
    P2M UP
    4080.65 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    10605
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,797
    Doceniono: 19,005 razy w 368 postach
    Gwyn jest nieaktywny

    Domyślnie

    DirectX jaki masz?



    Wstawka się spodobała? Nie zapomnij podziękować!

  9. #7
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    473
     Podziękowania : 
    Podziękował: 455
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    kalisz1278 jest nieaktywny

    Domyślnie

    jakis tam mialem, i zainstalowalem tego tez oczywiscie co jest na koncu instalacji tej gry ;>

  10. #8
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    289
     Podziękowania : 
    Podziękował: 285
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Drago1985 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mi również wyskakuj po odpaleniu że program przestał działać ma ktoś na to jakieś rozwiązanie?

  11. #9
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    451
     Podziękowania : 
    Podziękował: 447
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    isaac11 jest nieaktywny

    Domyślnie

    mnie eaz wyskakuje po uruchomienia bład.co robic???

  12. #10
    SuperVIP Awatar Szatan
     Informacje : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    ZMY
    Posty
    7,210
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    2437
    Gry
    62
    Programy
    13
    Seriale
    2
    Muzyka
    69
    Porno
    3
    Inne
    17
    Małe upy
    33
     Łączny upload : 
    P2M UP
    3666.7 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    520
     Podziękowania : 
    Podziękował: 304
    Doceniono: 252,487 razy w 2,154 postach
    Szatan jest nieaktywny

    Domyślnie

    wywala wam błędy bo gra jest tylko na windows 7/8 64-bit nie wiem czy zauważyliście



Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •