Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje (uzyskanie rangi - wpłata/przelew/PayPal/SMS)
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Zgłaszanie błędów/sugestii

  1. #1
    Legends Awatar kadeshar
     Informacje 
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    6,526
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    205
    Gry
    135
    Programy
    3
    Seriale
    89
    Inne
    49
    Małe upy
    3
     Łączny upload 
    P2M UP
    1508.8 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    8830
     Podziękowania 
    Podziękował: 2,033
    Doceniono: 17,130 razy w 622 postach
    kadeshar jest nieaktywny

    Post Zgłaszanie błędów/sugestii

    W tym temacie proszę o zgłaszanie wszelkich błędów lub sugestii odnośnie działania programu.

    Podczas zgłaszania błędów jeśli istnieje możliwość proszę o:
    - wklejenie screena
    - wklejenie szczegółów błędu
    - wklejenie zawartości logów programu
    Ostatnio edytowane przez kadeshar ; 30-07-2014 o 20:40
    W razie problemów z moim uploadem proszę pisać w temacie i dokładnie opisywać problemy (nr błędu, problem z jakimi skrzynkami itd.)

  2. Liczba osób, które podziękowały za ten upload: 1


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    NINJA Awatar Sergi
     Informacje 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Polska
    Posty
    891
     Podziękowania 
    Podziękował: 3
    Doceniono: 30 razy w 8 postach
    Sergi jest nieaktywny

    good

    No to jedziemy:

    >przewijanie listy kółkiem
    >możliwość chowania/pokazywania listy kont
    >włączanie wyłączonych kont Zrobione
    >możliwość resize'u okna Zrobione
    >mniejsze ikonki w górnych rzędach
    >inne ikonki do przenoszenia do kolejki i zatrzymywania (bo te obecne nie kojarzą się ani trochę)
    >obrazek w rogu można by zmienić na jakiś bardziej estetyczny, np.:

    Zrobione

    Trzeba by też coś wymyślić, żeby na ekranie pobierania była jakaś informacja o przeniesieniu uploadu do pobranych/nieudanych, bo teraz przeskakują bez żadnego znaku. Zrobione

  5. #3
    Full Member
     Informacje 
    Dołączył
    Sep 2007
    Skąd
    zamch
    Posty
    461
     Podziękowania 
    Podziękował: 490
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    maniek_ze_wsi jest nieaktywny

    Domyślnie

    Przydała by się opcja pobierania z kilku mirrorów na raz. Zrobione
    Jest wyłaczenie mirra, nie ma właczenia. Zrobione
    Można pobierać tylko jeden film (part) na raz.
    Czynność (przenoszenie do kolejki, zmianna mirrora, rozpoczęcie pobierania) trwają dosyć długo. Zrobione
    Pozatym ma jedą zalete, szybko się włacza :)
    Ostatnio edytowane przez kadeshar ; 25-07-2014 o 19:50

  6. #4
    Full Member Awatar Shokata
     Informacje 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Siedlce
    Posty
    449
     Podziękowania 
    Podziękował: 446
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Shokata jest nieaktywny

    Domyślnie

    Nie da rady pobierać kilku plików na raz.

  7. #5
    Full Member
     Informacje 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    448
     Podziękowania 
    Podziękował: 451
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    Khaine jest nieaktywny

    Domyślnie

    Listowanie skrzynki nadal jest diabelsko długie.

  8. #6
    VIP
     Informacje 
    Dołączył
    Sep 2010
    Posty
    186
     Podziękowania 
    Podziękował: 173
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    janst jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Khaine Zobacz posta
    Listowanie skrzynki nadal jest diabelsko długie.
    jakiej?

  9. #7
    Full Member
     Informacje 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    448
     Podziękowania 
    Podziękował: 451
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    Khaine jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez janst Zobacz posta
    jakiej?
    Nie wiem czy czasem nie każdej. Robię co mogę aby unikać tego programu ile się da, bo jest wprost niewyobrażalnie wolny.

  10. #8
    Full Member Awatar Rusin
     Informacje 
    Dołączył
    Nov 2009
    Posty
    762
     Podziękowania 
    Podziękował: 767
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Rusin jest nieaktywny

    Domyślnie

    za każdym razem jak włączam program muszę od nowa zaczynać pobieranie, nawet jak skończyłem w połowie to nie mam zadania i trzeba od początku zaczynać


    //poszło pw
    kadeshar
    Ostatnio edytowane przez kadeshar ; 14-03-2015 o 09:08

  11. #9
    VIP
     Informacje 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,485
     Podziękowania 
    Podziękował: 1,592
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Warez121 jest nieaktywny

    Post

    Za kazdym razem gdy wyłączam program, aplikacja pyta mnie" Czy na pewno chcesz zamknąć program". Fajnie jak by była możliwość wyłączenia tego komunikatu Zrobione
    Ostatnio edytowane przez kadeshar ; 26-03-2015 o 20:39

  12. #10
    Full Member
     Informacje 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    1,217
     Podziękowania 
    Podziękował: 1,234
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    droznik jest nieaktywny

    Domyślnie

    Możliwość ściągania tylko jednego pliku na raz to jest moim zdaniem największy brak w tym programie.

    Jak zostanie do końca kilkanaście MB i wolno ściąga to mogłoby już zacząć ściągać kolejny plik :( a tu LIPA :(

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •