Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje (uzyskanie rangi - wpłata/przelew/PayPal/SMS)
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

  1. #1
    UFS Elite Awatar akira5
     Informacje 
    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    6,920
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    1551
    Gry
    271
    Programy
    19
    Seriale
    43
    Muzyka
    10
    Porno
    14
    Inne
    19
    Małe upy
    25
     Łączny upload 
    P2M UP
    3982.5 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    300
     Podziękowania 
    Podziękował: 2,201
    Doceniono: 48,804 razy w 1,865 postach
    akira5 jest teraz aktywny

    good Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

    Witam. W tym poradniku przedstawię wam jak grać w COD4 w trybie Multiplayer na pirackiej wersji.


    1. Pobierz grę:

    Call of Duty 4: Modern Warfare [2007][PC][PL]
    https://www.ufs.pt/forum/showthread.p...are-2007-PC-PL

    lub z innego źródła.

    Multiplayer nie działa na wersji RIP! Wiec nawet nie ma sensu zawracać sobie wtedy głowy tym poradnikiem.


    2. Pobierz wymagane patche do gry online i zainstaluj je:

    Call of Duty 4: Modern Warfare Patch 1.6 i 1.7 [PC][PATCH]
    http://ufs.pt/forum/showthread.php?10168391


    3. Sprawdź czy gra została poprawnie spatchowana:

    Uruchom COD4 Multi i w prawym dolnym rogu ekranu powinno być napisane "1.7.568".




    4. Ściągnij PunkBuster:

    http://websec.evenbalance.com/downlo...ws/pbsetup.exe

    a) Uruchom go
    b) Kliknij Add a Game i dalej w opcji Game wybierz Call of Duty 4. Kliknij Add game by dodać grę.



    c) Następnie Check for Updates i zaktualizuj. Klikasz OK i zamykasz program.




    5. Skonfiguruj grę:

    a) Uruchom COD4 Multi i wejdź w Opcje i Opcje gry wieloosobowej…
    b) PunkBuster musi mieć wybrane TAK i niżej wprowadź swój nick.




    6. Znajdź serwer:

    http://www.gametracker.com/search/cod4/?query=cracked
    http://www.private-servers.info/call-of-duty-4

    Pamiętaj by szukać serwerów scrackowanych czyli cracked!

    Z listy wybieramy jakiś serwer i kopiujemy jego IP




    7. Podłącz się do serwera:

    a) Uruchom grę i kliknij ~ (tylda) na klawiaturze
    b) Pokażę się konsola. Wpisz connect i za pomocą skrótu Ctrl+V wklej IP serwera i kliknij ENTER



    Pamiętaj, ze grasz na serwerach scrackowanych i nie połączy ciebie ze wszystkimi serwerami. Próbuj do skutku to znajdziesz właściwy serwer, na który wbijesz bez problemu.

    Graj!


    by akira5
    Ostatnio edytowane przez Post ; 06-10-2013 o 18:03

  2. Liczba osób, które podziękowały za ten upload: 4


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Novy
    Guest
     Podziękowania 

    Domyślnie

    Świetny poradnik
    Od siebie tylko dodam, że jeżeli trafimy na jakiś serwer, który nam się spodoba, to z menu głównego możemy wybrać "Dołącz do gry" i z prawej strony poszukać "Dodaj serwer do ulubionych" czy coś - wtedy będziemy mieć go zawsze pod ręką ;)

  5. #3
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Informacje 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    8,951
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    915
    Gry
    633
    Programy
    14
    Seriale
    298
    Muzyka
    89
    Porno
    69
    Inne
    67
    Małe upy
    12
     Łączny upload 
    P2M UP
    9120.09 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    14361
     Podziękowania 
    Podziękował: 838
    Doceniono: 42,892 razy w 1,220 postach
     Total HTTP Upload 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Thx ;]
    Member-> Full Member->UFS Trial->UFS Uploader->UFS Elite->Moderator->UFS Elite->Super Vip->Elite Kreator->Elite Uploader->Super Vip->Elite Uploader->Super Vip->Elite Uploader->Super Vip
    AMD Ryzen 5 2600
    Asrock Fatali1y B450 Gaming K4
    Hyperx 2x8GB DDR4 3000MHz
    XFX Radeon RX590 FATBOY OC+ 8GB
    Crucial BX500 250GB
    Toshiba P300 2TB
    be quiet 550W Straight Power 11
    Nagrywarka Asus
    Zalman 3 Plus White


  6. #4
    Old school! Awatar Fool
     Informacje 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    Z Kartonu
    Posty
    309
     Podziękowania 
    Podziękował: 5
    Doceniono: 64 razy w 14 postach
    Fool jest nieaktywny

    Domyślnie

    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    A i przed komendami w konsoli chyba daje się "/"
    Ostatnio edytowane przez Fool ; 29-07-2012 o 22:32
    Jestem w domu po drugiej stronie ulicy,
    obserwuje Cię przez lunetę,
    mam nóż i zarżnę Cię jak świnię...




    I don't need to "get a life." I'm gamer. I have LOTS of lives!






    Members-->Full Member-->UFS Trial-->UFS Kreator-->UFS Elite-->Moderator-->Retired-->UFS Elite-->Retired


  7. #5
    "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" Awatar Yaro
     Informacje 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,893
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    204
    Gry
    69
    Programy
    6
    Seriale
    154
    Muzyka
    25
    Porno
    12
    Inne
    13
    Małe upy
    3
     Łączny upload 
    P2M UP
    642.8 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    15220
     Podziękowania 
    Podziękował: 331
    Doceniono: 1,740 razy w 92 postach
    Yaro jest teraz aktywny

    Domyślnie

    Tutaj taki ciekawy mod. Może kogoś zainteresuje.

  8. #6
    akira5
    Guest
     Podziękowania 

    Domyślnie

    Albo taki mod


  9. #7
    VIP Awatar ferr
     Informacje 
    Dołączył
    Nov 2009
    Skąd
    Krosno
    Posty
    1,125
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    66
    Gry
    2
    Programy
    2
    Seriale
    30
    Muzyka
    13
    Inne
    18
     Łączny upload 
    P2M UP
    352.95 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    2320
     Podziękowania 
    Podziękował: 778
    Doceniono: 95 razy w 37 postach
    ferr jest nieaktywny

    Domyślnie

    Do zarządzania ip serwerów polecam program HLSW

  10. #8
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Informacje 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    8,951
     Statystyki uploadów 
    Filmy
    915
    Gry
    633
    Programy
    14
    Seriale
    298
    Muzyka
    89
    Porno
    69
    Inne
    67
    Małe upy
    12
     Łączny upload 
    P2M UP
    9120.09 GB
     Zapostowane konta 
    Total CA
    14361
     Podziękowania 
    Podziękował: 838
    Doceniono: 42,892 razy w 1,220 postach
     Total HTTP Upload 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Fool Zobacz posta
    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    Tak to prawda ;]
    Member-> Full Member->UFS Trial->UFS Uploader->UFS Elite->Moderator->UFS Elite->Super Vip->Elite Kreator->Elite Uploader->Super Vip->Elite Uploader->Super Vip->Elite Uploader->Super Vip
    AMD Ryzen 5 2600
    Asrock Fatali1y B450 Gaming K4
    Hyperx 2x8GB DDR4 3000MHz
    XFX Radeon RX590 FATBOY OC+ 8GB
    Crucial BX500 250GB
    Toshiba P300 2TB
    be quiet 550W Straight Power 11
    Nagrywarka Asus
    Zalman 3 Plus White


  11. #9
    Full Member
     Informacje 
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    344
     Podziękowania 
    Podziękował: 374
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thorwald jest nieaktywny

    Domyślnie

    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...

  12. #10
    akira5
    Guest
     Podziękowania 

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Thorwald Zobacz posta
    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...
    poszukaj w opcjach coś w stylu "uruchom konsole"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
    Przez Fatemore w dziale Requesty wykonane
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-01-2014, 17:34
  2. Call Of Duty Modern Warfare 2
    Przez damianklu w dziale Requesty wykonane
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 12-04-2013, 19:34

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •