Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

  1. #1
    Retired Awatar akira5
     Informacje : 
    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    5,955
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    1086
    Gry
    188
    Programy
    3
    Seriale
    26
    Muzyka
    3
    Porno
    8
    Inne
    15
    Małe upy
    23
     Łączny upload : 
    P2M UP
    3041.3 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    300
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,846
    Doceniono: 18,809 razy w 1,262 postach
    akira5 jest nieaktywny

    good Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

    Witam. W tym poradniku przedstawię wam jak grać w COD4 w trybie Multiplayer na pirackiej wersji.


    1. Pobierz grę:

    Call of Duty 4: Modern Warfare [2007][PC][PL]
    https://www.ufs.pt/forum/showthread.p...are-2007-PC-PL

    lub z innego źródła.

    Multiplayer nie działa na wersji RIP! Wiec nawet nie ma sensu zawracać sobie wtedy głowy tym poradnikiem.


    2. Pobierz wymagane patche do gry online i zainstaluj je:

    Call of Duty 4: Modern Warfare Patch 1.6 i 1.7 [PC][PATCH]
    http://ufs.pt/forum/showthread.php?10168391


    3. Sprawdź czy gra została poprawnie spatchowana:

    Uruchom COD4 Multi i w prawym dolnym rogu ekranu powinno być napisane "1.7.568".




    4. Ściągnij PunkBuster:

    http://websec.evenbalance.com/downlo...ws/pbsetup.exe

    a) Uruchom go
    b) Kliknij Add a Game i dalej w opcji Game wybierz Call of Duty 4. Kliknij Add game by dodać grę.



    c) Następnie Check for Updates i zaktualizuj. Klikasz OK i zamykasz program.




    5. Skonfiguruj grę:

    a) Uruchom COD4 Multi i wejdź w Opcje i Opcje gry wieloosobowej…
    b) PunkBuster musi mieć wybrane TAK i niżej wprowadź swój nick.




    6. Znajdź serwer:

    http://www.gametracker.com/search/cod4/?query=cracked
    http://www.private-servers.info/call-of-duty-4

    Pamiętaj by szukać serwerów scrackowanych czyli cracked!

    Z listy wybieramy jakiś serwer i kopiujemy jego IP




    7. Podłącz się do serwera:

    a) Uruchom grę i kliknij ~ (tylda) na klawiaturze
    b) Pokażę się konsola. Wpisz connect i za pomocą skrótu Ctrl+V wklej IP serwera i kliknij ENTER



    Pamiętaj, ze grasz na serwerach scrackowanych i nie połączy ciebie ze wszystkimi serwerami. Próbuj do skutku to znajdziesz właściwy serwer, na który wbijesz bez problemu.

    Graj!


    by akira5
    Ostatnio edytowane przez Post ; 06-10-2013 o 18:03

  2. Liczba osób które doceniły autora: 4


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Full Member Awatar Novy
     Informacje : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,919
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    147
    Gry
    143
    Programy
    18
    Seriale
    40
    Muzyka
    18
    Porno
    869
    Inne
    2
    Małe upy
    17
     Łączny upload : 
    P2M UP
    2181.55 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    4105
     Podziękowania : 
    Podziękował: 589
    Doceniono: 41,193 razy w 854 postach
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Świetny poradnik
    Od siebie tylko dodam, że jeżeli trafimy na jakiś serwer, który nam się spodoba, to z menu głównego możemy wybrać "Dołącz do gry" i z prawej strony poszukać "Dodaj serwer do ulubionych" czy coś - wtedy będziemy mieć go zawsze pod ręką ;)

  5. #3
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Informacje : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,239
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    892
    Gry
    597
    Programy
    14
    Seriale
    297
    Muzyka
    87
    Porno
    69
    Inne
    66
    Małe upy
    12
     Łączny upload : 
    P2M UP
    8184.15 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    14861
     Podziękowania : 
    Podziękował: 248
    Doceniono: 36,195 razy w 1,147 postach
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Thx ;]
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  6. #4
    Old school! Awatar Fool
     Informacje : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    Z Kartonu
    Posty
    314
     Podziękowania : 
    Podziękował: 5
    Doceniono: 48 razy w 14 postach
    Fool jest nieaktywny

    Domyślnie

    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    A i przed komendami w konsoli chyba daje się "/"
    Ostatnio edytowane przez Fool ; 29-07-2012 o 22:32
    Jestem w domu po drugiej stronie ulicy,
    obserwuje Cię przez lunetę,
    mam nóż i zarżnę Cię jak świnię...




    I don't need to "get a life." I'm gamer. I have LOTS of lives!






    Members-->Full Member-->UFS Trial-->UFS Kreator-->UFS Elite-->Moderator-->Retired-->UFS Elite-->Retired


  7. #5
    "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" Awatar Yaro
     Informacje : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    2,023
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    204
    Gry
    69
    Programy
    6
    Seriale
    154
    Muzyka
    25
    Porno
    12
    Inne
    13
    Małe upy
    3
     Łączny upload : 
    P2M UP
    642.8 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    15220
     Podziękowania : 
    Podziękował: 266
    Doceniono: 1,553 razy w 89 postach
    Yaro jest nieaktywny

    Domyślnie

    Tutaj taki ciekawy mod. Może kogoś zainteresuje.

  8. #6
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Albo taki mod


  9. #7
    VIP Awatar ferr
     Informacje : 
    Dołączył
    Nov 2009
    Skąd
    Krosno
    Posty
    1,125
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    66
    Gry
    2
    Programy
    2
    Seriale
    30
    Muzyka
    13
    Inne
    18
     Łączny upload : 
    P2M UP
    352.95 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    2320
     Podziękowania : 
    Podziękował: 643
    Doceniono: 94 razy w 36 postach
    ferr jest nieaktywny

    Domyślnie

    Do zarządzania ip serwerów polecam program HLSW

  10. #8
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Informacje : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,239
     Statystyki uploadów : 
    Filmy
    892
    Gry
    597
    Programy
    14
    Seriale
    297
    Muzyka
    87
    Porno
    69
    Inne
    66
    Małe upy
    12
     Łączny upload : 
    P2M UP
    8184.15 GB
     Zapostowane konta : 
    Total CA
    14861
     Podziękowania : 
    Podziękował: 248
    Doceniono: 36,195 razy w 1,147 postach
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Fool Zobacz posta
    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    Tak to prawda ;]
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  11. #9
    Full Member
     Informacje : 
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    182
     Podziękowania : 
    Podziękował: 177
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thorwald jest nieaktywny

    Domyślnie

    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...

  12. #10
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Thorwald Zobacz posta
    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...
    poszukaj w opcjach coś w stylu "uruchom konsole"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •