Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Simple TV + TVHD Telewizja HD [2016][WIN][PL]

  1. #1
    Moderator Awatar Cyrograf
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    1,403
     Podziękowania : 
    Podziękował: 395
    Doceniono: 42,993 razy w 363 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 22
    Gry: 6
    Programy: 7
    TV's: 1
    Muzyka: 312
    Inne: 2
    Małe uploady: 1
     Total Upload : 
    P2M UP: 294.55 GB
    Cyrograf jest nieaktywny

    m4ud Simple TV + TVHD Telewizja HD [2016][WIN][PL]

    Simple TV + TVHD Telewizja HD



    Kategoria: Internet i Komunikacja
    Systemy operacyjne: Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista / 2003 / 7 / 8.1 / 10


    Wszystkie kanały premium w jednym programie. Od TVP1 do CANAL + w jakości HD


    1.WYPAKUJ PLIKI WINRAREM NA PULPIT
    2.KLIKNIJ OSTATNI PLIK NA SAMYM DOLE
    3.OGLĄDAJ






    Nazwa uploadu: TVHD
    Nazwa pliku: TVHD.rar
    Rozmiar uploadu: 39 MB
    Rozmiar segmentu: 9 MB
    Ilość segmentów: 5
    Liczba mirrorów: 3
    Hasło: www.ufs.pt

    Masz problem z programem M4UDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.


    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)
    Upload zawiera 5% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!

  2. Liczba osób które doceniły autora: 877


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Super Moderator Awatar jeep
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2014
    Skąd
    Zagłębie
    Posty
    3,417
     Podziękowania : 
    Podziękował: 474
    Doceniono: 69,646 razy w 569 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 236
    Programy: 3
    TV's: 5
    Muzyka: 2
    Inne: 207
    Małe uploady: 4
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 320
    Inne: 1609
     Total Upload : 
    P2M UP: 556.2 GB
     Total CA : 
    Total CA: 90000 AC
    jeep jest nieaktywny

    Domyślnie


  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2008
    Posty
    380
     Podziękowania : 
    Podziękował: 362
    Thanked 1 Time in 1 Post
    somedario jest nieaktywny

    Domyślnie

    Wam również tnie na niektórych kanałach?

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    1,111
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,109
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    lucky1325 jest nieaktywny

    Domyślnie

    tnie tnie :(

  7. #5
    Full Member Awatar Stolarrr
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    383
     Podziękowania : 
    Podziękował: 378
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Stolarrr jest nieaktywny

    Domyślnie

    musicie odczekac z 10min i bedzie ok

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2008
    Skąd
    Polska
    Posty
    700
     Podziękowania : 
    Podziękował: 680
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    monumentus jest nieaktywny

    Domyślnie

    u mie to nic nie daje tnie i tyle :(

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    633
     Podziękowania : 
    Podziękował: 617
    Doceniono: 3 razy w 2 postach
    bakauk jest nieaktywny

    Domyślnie

    u mnie całkiem nie działa,żaden kanał się nie chce załadować

  10. #8
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    773
     Podziękowania : 
    Podziękował: 766
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Compan jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mam ten sam problem, żaden kanał nie chce się załadować. Wyskakują w lewym górnym rogu same errory, dodam że wcześniej wszystko śmigało ( przy pierwszym uruchomieniu, zero zacinania) jakieś pomysły?

  11. #9
    UFS Supporter
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    706
     Podziękowania : 
    Podziękował: 692
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    tygrys118 jest nieaktywny

    Domyślnie

    u mnie to samo (errory) a kilka dni temu przy pierwszym uruchomieniu cielo kanały

  12. #10
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    1,550
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,536
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    wiford jest nieaktywny

    Domyślnie

    U mnie jak odpaliłem program to nic nie działało same errory ale jak otworzyłem plik Polska tv.m3u programem mpc-hc(media player clasic-home cinema) to chodziły mi kanały tak około 50 tvn disney xd axn itp i jak tak sprawdzałem ile to tych kanałów jest to nagle się zawiesił i koniec już nie odtwarzało telewizji teraz nawet jak próbuje to nie chce opalić się tak jak wcześniej czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek porady jak to rozwiązać żeby chodziło najlepiej w tym programie czyli simple tv

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. 3.5GB AutoMapa 6.20 (1606) Europa - Gotowa SD [2016][WIN CE][PL]
    Przez Cyrograf w dziale GSM & PDA
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 02-08-2016, 10:34
  2. 0.15GB Ashampoo Office 2016 2016.737 [2015][WIN][ENG]
    Przez janusz11 w dziale Biuro
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 03-07-2015, 09:05

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •