Aktualizacje seriali
 

      
Gadżet: Smycze UFS
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Worms WMD [2016][PC][PL][CODEX]

  1. #1
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,510
     Podziękowania : 
    Podziękował: 236
    Doceniono: 36,351 razy w 1,126 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 627
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14666 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    m4ud Worms WMD [2016][PC][PL][CODEX]

    Worms WMD



    Producent: Team 17 Software
    Wydawca: Team 17 Software
    Wydawca PL: gra nie została wydana w Polsce
    Gatunek: Strategiczne
    Tryb gry: single / multiplayer
    Światowa data premiery: 23 sierpnia 2016
    Polska data premiery: 23 sierpnia 2016
    Wersja językowa: polska i angielska
    Ocena: brak



    Worms WMD to najnowsza odsłona znanej serii strategii turowych, w których główną rolę odgrywają uzbrojone po zęby tytułowe robaki. Wydarzenia w grze zostały przedstawione w dwóch wymiarach, pojawiło się w niej też kilka nowości pokroju pojazdów i możliwości ukrywania się w budynkach.

    INSTRUKCJA INSTALACJI:

    1. Zamontuj lub wypal obraz
    2. Zainstaluj grę
    3. Skopiuj zawartość folderu CODEX do folderu z grą
    4. Zmień w pliku steam_emu.ini z english na polish aby mieć grę po polsku
    5. Graj!




    Rekomendowane: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz/AMD FX-6300 3.5 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce GTX 750/Radeon R7 370 lub lepsza, Windows 7/8.1/10 64-bit
    Minimalne: Intel Dual Core E6600 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 1 GB GeForce GTX 280/Radeon HD 7750 lub lepsza, Windows 7/8.1/10









    Nazwa uploadu: codex-worms.w.m.d
    Nazwa pliku: codex-worms.w.m.d.rar
    Rozmiar uploadu: 2163 MB
    Rozmiar segmentu: 20 MB
    Ilość segmentów: 109
    Liczba mirrorów: 10

    Hasło: www.ufs.pt

    Masz problem z programem M4UDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.

    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!


    Upload wykonany w M4UDownloader 2.3.1
    Release wykonany w McReleaser 2.63
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  2. Liczba osób które doceniły autora: 443


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Super Moderator Awatar jeep
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2014
    Skąd
    Zagłębie
    Posty
    3,002
     Podziękowania : 
    Podziękował: 474
    Doceniono: 26,024 razy w 342 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 14
    Programy: 3
    TV's: 1
    Muzyka: 2
    Inne: 207
    Małe uploady: 4
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 320
    Inne: 1409
     Total Upload : 
    P2M UP: 88.7 GB
     Total CA : 
    Total CA: 80000 AC
    jeep jest nieaktywny

    Domyślnie


  5. #3
    Full Member Awatar cinek4000
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    okolice rzeszowa
    Posty
    113
     Podziękowania : 
    Podziękował: 84
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    cinek4000 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Problem mam z uruchomieniem... Instaluje ładnie a później brak pliku "MSVCR110.dll" a po ominięciu tego brak pliku "mfc110u.dll" a po pobraniu i tego "aplikacja została niewłaściwie uruchomiona". Na win7 działa ta gra tak na marginesie? Może tu jest problem

  6. #4
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,510
     Podziękowania : 
    Podziękował: 236
    Doceniono: 36,351 razy w 1,126 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 627
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14666 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Musi działać na Win7. Ściągnij oba pliki i wklej do windows/system32
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    44
     Podziękowania : 
    Podziękował: 34
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    muniek86 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Żeby grać od początku:
    Modyfikujemy plik steam_emu.ini ("Offline=0" do 1),
    potem trzeba zablokować "Worms WMD.exe" w firewall żeby nie miał dostępu do internetu,
    następnie usuwamy folder 327030 w katalogu C:\users\nazwa_użytkownika\AppData\Roaming\Steam\C ODEX.

    Oto jak zablokować program:
    http://www.instalki.pl/demonstracje/...e-systemu.html

  8. #6
    Full Member Awatar Shokata
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Siedlce
    Posty
    310
     Podziękowania : 
    Podziękował: 294
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Shokata jest nieaktywny

    Domyślnie

    Hej, ja mam problem ze zmianą na język polski. na początku wyskakiwało okienko z napisem "plik tylko do odczytu" we właściwościach wyłączyłem tę opcję a następnie, wyskakuje mi "odmowa dostępu" nie mogę zapisać pliku. screen poniżej.
    odmowa dostepu.jpg

  9. #7
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,510
     Podziękowania : 
    Podziękował: 236
    Doceniono: 36,351 razy w 1,126 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 627
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14666 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Nic nie trzeba zaznaczać/odznaczać.

    Tutaj daję plik steam_emu.ini ze zmienionym językiem, sciągnijcie ten plik, wklejcie do folderu z grą i będziecie mieć język pl.

    Link: http://przeklej.org/file/fqyOM4/steam.emu.ini
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  10. #8
    Full Member Awatar Shokata
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Siedlce
    Posty
    310
     Podziękowania : 
    Podziękował: 294
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Shokata jest nieaktywny

    Domyślnie

    Pomogło. Tyle, że ja nie mogłem edytować swojego pliku. zastąpiony zadziałał.
    Pozdrawiam

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    131
     Podziękowania : 
    Podziękował: 127
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Toaletor jest nieaktywny

    Domyślnie

    W przypadku brakujących plików należy pobrać Windows Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2012, tylko nie x64 ale x86. Jeżeli wcześniej ściągało się jakieś te pliki mfc... to należy je usunąć z folderu gry bo nie odpali. A tutaj link skąd pobrać
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=30679

  12. #10
    Full Member Awatar cinek4000
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    okolice rzeszowa
    Posty
    113
     Podziękowania : 
    Podziękował: 84
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    cinek4000 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Dziękuję za pomoc. Gierka śmiga aż miło

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. 2.5GB Stellaris [2016][PC][PL][CODEX]
    Przez siwy2866 w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 29-07-2016, 13:01
  2. 9GB The Technomancer [2016][PC][PL][CODEX]
    Przez bugu w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 07-07-2016, 20:41
  3. 6.5GB Everybody's Gone to the Rapture [2016][PC][PL][CODEX]
    Przez siwy2866 w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-04-2016, 06:37
  4. 2.5GB We Are The Dwarves [2016][PC][PL][CODEX]
    Przez siwy2866 w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29-02-2016, 11:51
  5. 30GB XCOM 2 [2016][PC][PL][CODEX]
    Przez siwy2866 w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21-02-2016, 19:28

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •