Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kholat [2015][PC][PL][CODEX]

  1. #1
    Impeccable Awatar Kingpin
     Info : 
    Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Paris XVII arr
    Posty
    5,331
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,494
    Doceniono: 60,463 razy w 527 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 607
    Gry: 211
    Programy: 19
    TV's: 22
    Muzyka: 2
    Porno: 12
    Inne: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 20
    Inne: 75
     Total Upload : 
    P2M UP: 3523.05 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2080 AC
    Kingpin jest nieaktywny

    m4ud Kholat [2015][PC][PL][CODEX]

    Kholat



    Producent: IMGN.PRO
    Wydawca: IMGN.PRO
    Dystrybutor PL: CDP.pl / CD Projekt
    Kategoria: Przygodowe, FPP, survival horror, horror, polskie, eksperymentalne/artystyczne
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: 12+
    Światowa data premiery: 09 czerwca 2015
    Polska data premiery: 10 czerwca 2015
    Wersja językowa: polska i angielska
    Ocena: 8.0 / 10



    Pierwszoosobowy horror polskiego studia IMGN.pro. Gracz wciela się w uczestnika tragicznej w skutkach wyprawy alpinistów w okolice tytułowej góry. Za podtrzymanie niepokojącej atmosfery w grze odpowiedzialny jest system „fear manager”, na bieżąco dostosowujący bodźce zewnętrzne do sytuacji na ekranie.


    Rekomendowane: Intel Core i5 3.5 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 3 GB GeForce GTX 670 lub lepsza, 10 GB HDD, Windows 8.1 64-bit
    Minimalne: Intel Core i3 3 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB GeForce GTX 470 lub lepsza, 5 GB HDD, Windows 7





    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować










    Nazwa uploadu: Kholat-CODEX
    Nazwa pliku: Kholat-CODEX.rar
    Rozmiar uploadu: 3552 MB
    Rozmiar segmentu: 10 MB
    Ilość segmentów: 356
    Liczba mirrorów: 10

    Hasło: www.ufs.pt

    Masz problem z programem M4UDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.


    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)

    Upload zawiera 5% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!
    Upload wykonany w M4UD 2.1.0


    מֶלֶך


  2. Liczba osób które doceniły autora: 161


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Legends Awatar kadeshar
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    6,668
     Podziękowania : 
    Podziękował: 2,001
    Doceniono: 18,214 razy w 624 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 205
    Gry: 135
    Programy: 3
    TV's: 89
    Inne: 49
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 162
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 1508.8 GB
     Total CA : 
    Total CA: 8830 AC
    kadeshar jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ostatnio edytowane przez kadeshar ; 12-06-2015 o 16:56
    W razie problemów z moim uploadem proszę pisać w temacie i dokładnie opisywać problemy (nr błędu, problem z jakimi skrzynkami itd.)

  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    353
     Podziękowania : 
    Podziękował: 259
    Doceniono: 44 razy w 44 postach
     UFS Stats Uploady : 
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 7
    Inne: 79
     Total Upload : 
    P2M UP: 0.65 GB
     Total CA : 
    Total CA: 1200 AC
    Level89 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Pobrane i zainstalowane bez problemu, ale mimo wszystko gra się nie uruchamia (firewall wyłączony). Wie ktoś co może być tego przyczyną?
    .

  6. #4
    Retired Awatar Melman
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2011
    Skąd
    Szczecinek
    Posty
    3,355
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,149
    Doceniono: 30,776 razy w 386 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 125
    Gry: 86
    Programy: 7
    TV's: 72
    Muzyka: 3
    Porno: 18
    Inne: 39
    Małe uploady: 10
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 1
    Inne: 21
     Total Upload : 
    P2M UP: 2060.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 55 AC
    Melman jest nieaktywny

    Domyślnie

    Najczęstsze powody nie odpalania się gier to brak Microsoft Visual C++ 2013 i/lub DirectX
    Chociaż w tym przypadku, Kholat powinien wywalić komunikat że tego brakuje.
    Wszystkie moje wstawki są spakowane bez kompresji, najnowszym WinRar'em i takim proszę je wypakowywać.

    "(...) nie jestem programistą. Jestem designerem, stylistą. Tworze i układam kod,
    który pierwszy odbija się na wrażeniach użytkowników.
    Ja nie piszę skomplikowanych algorytmów.
    Ja wytyczam nowe szlaki w poczuciu piękna i zyskiwaniu pozytywnych doświadczeń z produktów interaktywnych."


  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    353
     Podziękowania : 
    Podziękował: 259
    Doceniono: 44 razy w 44 postach
     UFS Stats Uploady : 
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 7
    Inne: 79
     Total Upload : 
    P2M UP: 0.65 GB
     Total CA : 
    Total CA: 1200 AC
    Level89 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Melman Zobacz posta
    Najczęstsze powody nie odpalania się gier to brak Microsoft Visual C++ 2013 i/lub DirectX
    Chociaż w tym przypadku, Kholat powinien wywalić komunikat że tego brakuje.
    DirectX jest na pewno. Sprawdzę później w domu ten MS Visual C++. Na marginesie dodam, że np. GTA V się normalnie odpala.
    .

  8. #6
    Retired Awatar Melman
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2011
    Skąd
    Szczecinek
    Posty
    3,355
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,149
    Doceniono: 30,776 razy w 386 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 125
    Gry: 86
    Programy: 7
    TV's: 72
    Muzyka: 3
    Porno: 18
    Inne: 39
    Małe uploady: 10
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 1
    Inne: 21
     Total Upload : 
    P2M UP: 2060.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 55 AC
    Melman jest nieaktywny

    Domyślnie

    Jak GTA odpala to masz vcredist masz na pewno. Czytałem komentarze że w tym relasie od Codexa są problemy z MS Visual. Nawet jak są zainstalowane, to wywala komunikat że ich nie ma. No i nie odpala na 32bitach. Co dziwne bo na steamie jest jak byk napisane w wymaganiach że na 32bitach chodzi.
    Może po prostu rozdzielkę w pliku ustawień gry trzeba zmniejszyć. Nie wiem.
    U mnie chodzi bez problemów.
    Wszystkie moje wstawki są spakowane bez kompresji, najnowszym WinRar'em i takim proszę je wypakowywać.

    "(...) nie jestem programistą. Jestem designerem, stylistą. Tworze i układam kod,
    który pierwszy odbija się na wrażeniach użytkowników.
    Ja nie piszę skomplikowanych algorytmów.
    Ja wytyczam nowe szlaki w poczuciu piękna i zyskiwaniu pozytywnych doświadczeń z produktów interaktywnych."


Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. 1.4GB Car Mechanic Simulator 2015 - Visual Tuning [2015][PC][PL][CODEX]
    Przez RAZOM w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 27-06-2015, 11:15

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •