Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Farming Simulator 2015 [2014][PC][PL]

  1. #1
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,415
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,528 razy w 1,149 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    MD Farming Simulator 2015 [2014][PC][PL]

    Farming Simultator 2015



    Producent: GIANTS Software

    Wydawca: Focus Home Interactive

    Gatunek: symulatory, ekonomiczne, rolnicze

    Światowa data premiery: 30 października 2014( światowa data premiery )

    Kategoria wiekowa: 3

    Tryb gry: single / multiplayer




    Farming Simulator 15 to szósta odsłona popularnej serii symulatorów rolniczych od studia Giants Software, w których zarządzamy własną farmą. Tym razem akcja toczy się w dwóch różnych środowiskach (nowością są obszary skandynawskie). Do innowacji należy też dodanie przemysłu drzewnego, myjki ciśnieniowej oraz nowych marek sprzętu. Alias: Landwirtschafts Simulator 15.



    Windows Vista, Windows 7 lub Windows 8
    2.0 GHz Intel lub odpowiedni procesor AMD
    Karta graficzna Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon HD 2600 lub wydajniejsza (z min. 512 MB RAM)
    2 GB RAM
    3 GB wolnego miejsca na dysku twardym
    Karta dźwiękowa
    Napęd DVD-ROM










    Nazwa pliku: codex-farming.simulator.15
    Wielkość uploadu: 3086 MB
    Uploader: Stachu
    Upload dla: www.ufs.pt
    Ilość segmentów: 155
    Ilość kont: 7

    Hasło: www.ufs.pt
    Novy rządzi

    JĘZYK
    POLSKI





    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Masz problem z programem MailDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.


    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!



    Novy Rządzi
    Ostatnio edytowane przez Stachu ; 31-10-2014 o 00:43
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  2. Liczba osób które doceniły autora: 258


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Hodie mihi cras tibi Awatar Gwyn
     Info : 
    Dołączył
    May 2011
    Skąd
    Turek/Poznań
    Posty
    5,744
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,796
    Doceniono: 20,325 razy w 373 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 229
    Gry: 194
    TV's: 44
    Porno: 4
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 133
    Inne: 289
     Total Upload : 
    P2M UP: 4080.65 GB
     Total CA : 
    Total CA: 10605 AC
    Gwyn jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ostatnio edytowane przez Gwyn ; 30-10-2014 o 15:42



    Wstawka się spodobała? Nie zapomnij podziękować!

  5. #3
    VIP
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    447
     Podziękowania : 
    Podziękował: 437
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Wporzokolo jest teraz aktywny

    Domyślnie

    Witaj. Po zainstalowaniu gry pojawia się komunikat: .... nie znaleziono d3dx9_43.dll. Wiesz jak to rozwiązać?

  6. #4
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,415
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,528 razy w 1,149 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ściągnij ten plik z neta i wklej do C:/Windows/System32
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  7. #5
    VIPcio Awatar Zarazek
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,696
     Podziękowania : 
    Podziękował: 728
    Doceniono: 2,058 razy w 77 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 78
    Gry: 17
    Programy: 2
    TV's: 54
    Muzyka: 6
    Porno: 2
     Total Upload : 
    P2M UP: 434.55 GB
    Zarazek jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Wporzokolo Zobacz posta
    Witaj. Po zainstalowaniu gry pojawia się komunikat: .... nie znaleziono d3dx9_43.dll. Wiesz jak to rozwiązać?
    Cytat Zamieszczone przez Stachu Zobacz posta
    Ściągnij ten plik z neta i wklej do C:/Windows/System32
    Albo lepiej, zamiast ściągać niewiadomo skąd, zainstaluj od Microsoftu to co potrzeba: http://www.microsoft.com/pl-pl/downl...ils.aspx?id=35

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,103
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,081
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    dadi208 jest nieaktywny

    Domyślnie

    nie działa,wyskakuje komunikat nie znaleziono OpenAL32.dll

  9. #7
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,415
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,528 razy w 1,149 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ściągnij ten plik i wklej do C:/Windows/System32
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  10. #8
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,103
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,081
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    dadi208 jest nieaktywny

    Domyślnie

    na poczatku zainstalowałem i nic ,potem pobrałem i wkleiłem i to samo nie wiem co jest,symulator farmy 2013 chodzi bez problemu,dzieki za info pozrawiam

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    56
     Podziękowania : 
    Podziękował: 54
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    daniel_54 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Gra odpala się prawidłowo ale przy próbie wsiadania do maszyny zawiesza się i wyłącza. Komputer spełnia wymagania. Ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyną?

  12. #10
    Full Member Awatar 18LaRy
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    75
     Podziękowania : 
    Podziękował: 67
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    18LaRy jest nieaktywny

    Domyślnie

    witam gre zainstalowalem i po właczeniu w prawym gornym rogu mam prostokat bialy a reszta ekranu czarna i w tle leci muzyka
    Pomoze ktos

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •