Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Sniper Elite III: Afrika [2014][PC][PL][RELOADED]

  1. #1
    CHELSEA LONDYN & BROOKLYN NETS <3 Awatar Pumbek
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2007
    Skąd
    ZCH
    Posty
    4,349
     Podziękowania : 
    Podziękował: 796
    Doceniono: 24,752 razy w 540 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 568
    Gry: 201
    Programy: 17
    TV's: 167
    Muzyka: 70
    Porno: 15
    Inne: 7
    Małe uploady: 7
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 107
    Inne: 124
     Total Upload : 
    P2M UP: 4800.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 15070 AC
    Pumbek jest nieaktywny

    MD Sniper Elite III: Afrika [2014][PC][PL][RELOADED]

    Sniper Elite III: Afrika



    Producent: Rebellion
    Wydawca: Rebellion
    Dystrybutor PL: Techland
    Kategoria: akcji, TPP, II wojna światowa, skradanki, multiplayer, TPS, co-op,
    Tryb gry: single / multiplayer
    Wymagania wiekowe: +16
    Światowa data premiery: 27 czerwca 2014
    Polska data premiery: 27 czerwca 2014
    Wersja językowa: z polskimi napisami
    Ocena: 8.3/10



    Sniper Elite III: Afrika to opracowana przez zespół Rebellion strzelanka osadzona na terenach Afryki w trakcie II wojny światowej. Gra koncentruje się przede wszystkim na misjach snajperskich, podczas których naszym zadaniem jest wyeliminowanie konkretnych celów z dużego dystansu.



    Core 2 Duo 2.0 GHz,
    2 GB RAM,
    karta grafiki 256 MB (GeForce 8600 lub lepsza),
    18 GB HDD,
    Windows Vista(SP2)/7(SP1)/8,










    Nazwa pliku: Sniper.Elite.3-RELOADED
    Wielkość uploadu: 14,5GB
    Uploader: Pumbek
    Upload dla: ufs.pt
    Ilość segmentów: 296 +370+3700
    Ilość kont: 8+8+8
    Hasło: www.ufs.pt

    Instrukcja instalacji:
    1. Wypakuj.
    2. Wypal/zamontuj obraz.
    3. Zainstaluj.
    4. Wklej zawartość folderu /Crack (z płyty) do folderu z zainstalowaną grą.
    5. W pliku steam_api.ini zmień "english" na "polish".
    6. Wypakuj zawartość archiwum ze spolszczeniem do folderu z zainstalowaną grą.
    7. Graj.


    Masz problem z programem MailDownloader? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.


    Zawartość Ukryta. Kliknij "PODZIĘKUJ" żeby zobaczyć hashcode. (ikonka browara)

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!



    Novy Rządzi
    ..::Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Kreator -> Full Member -> UFS Uploader -> Super Uploader -> UFS Elite -> SUPER VIP -> UFS Elite -> Moderator -> Super Moderator -> UFS MASTER ->Super Moderator ->Retired -> Super Moderator -> Retired ::..

  2. Liczba osób które doceniły autora: 258


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    4,218
     Podziękowania : 
    Podziękował: 377
    Doceniono: 981 razy w 85 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 77.5
    Gry: 9
    Programy: 4
    TV's: 142
     Total Upload : 
    P2M UP: 812.8 GB
    Diller81 jest nieaktywny

    Domyślnie



    [Upload Sprawny-10.12.2015]~ZielonY
    Ostatnio edytowane przez ZielonY ; 10-12-2015 o 22:56

  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    760
     Podziękowania : 
    Podziękował: 730
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    ben9595 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Co jest z tym programem MailDownloader nie moge wpisac hasła a konkretnie ostatniej literki t jak wkleiam to ten sam problem wystepuje .

  6. #4
    Full Member Awatar Novy
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,953
     Podziękowania : 
    Podziękował: 588
    Doceniono: 42,191 razy w 871 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 147
    Gry: 143
    Programy: 18
    TV's: 40
    Muzyka: 18
    Porno: 869
    Inne: 2
    Małe uploady: 17
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 41
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 2181.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 4105 AC
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez ben9595 Zobacz posta
    Co jest z tym programem MailDownloader nie moge wpisac hasła a konkretnie ostatniej literki t jak wkleiam to ten sam problem wystepuje .
    Pole na hasło jest ograniczone do 10 znaków, spróbuj więc wybrać pole na hasło prawym przyciskiem myszy, wybrać "zaznacz wszystko" i wtedy wpisać "www.ufs.pt".
    U mnie w każdym razie da się wpisać

  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    760
     Podziękowania : 
    Podziękował: 730
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    ben9595 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Jeżeli twierdzisz że hasło ma ograniczną liczbe znaków czyli 10 jak napisałeś to czemu tylko 9 znaków mozna wpisac a ten sposób który podałes nie działa wyskakuje to samo brak ostatniej literki . Atak apropo to ten program jest nie dopracowany bardzo duzo błedów w poprawnosci jego działania.

  8. #6
    SuperVIP Awatar B.O.R.Y.S.
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2009
    Skąd
    ZADUPIE
    Posty
    1,577
     Podziękowania : 
    Podziękował: 648
    Doceniono: 18,569 razy w 399 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 206
    Gry: 125
    Muzyka: 57
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 4
    Inne: 31
     Total Upload : 
    P2M UP: 2655.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 555 AC
    B.O.R.Y.S. jest nieaktywny

    Domyślnie

    jeszcze mozesz wejsc w "ustawienia" i tam wpisac w pole "domyslne haslo pobierania" wpisac www.ufs.pt
    MYSZKA: Corsair Gaming M65 Czarna
    PODKŁADKA: Akasa Mauspad TXL, 1000 x 500 x 5 mm - Venom Edition
    KLAWIATURA: Corsair Raptor K40 Performance
    SŁUCHAWKI: Razer Kraken Pro 2015 Białe
    MONITOR : Asus ROG SWIFT PG278Q
    FOTEL: Akracing BM-1281
    KIEROWNICA: Logitech G27 Racing Wheel
    STOJAK: Logitech Wheel Stand Pro Deluxe
    MIKROFON: RELOOP S-PODCASTER USB +POPFILTR


    PŁYTA GŁÓWNA: MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
    PROCESOR: Intel Core™ i7 6850K, 3.6GHz, 15 MB
    KARTA GRAFICZNA: 2x ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme
    CHŁODZENIE: Nzxt KRAKEN X61
    ZASILACZ: Corsair HX1000i 1000W Modularny
    PAMIĘĆ RAM: G.Skill 64GB (8x8GB) 3000MHz CL15
    DYSK SSD: Plextor M6S 128GB
    DYSK SSD: Plextor M6S 512GB
    DYSK SSD: Plextor M6S 512GB
    DYSK HDD: Dysk Seagate 1TB 3,5" SATAIII, 7200RPM, 64MB
    DYSK HDD: Western Digital Red 2TB 3.5 SATA 6GB/s 64MB
    WENTYLATOR: 7x Corsair SP120 High LED
    NAPĘD DVD: Pioneer DVR-S21LBK
    ZESTAW OKABLOWANIA: CableMod C-Series AXi, HXi, TX/CX/CS-M & RM
    OBUDOWA: Corsair Graphite 780T
    SYSTEM: Windows 10 Professional PL 64-bit














  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    760
     Podziękowania : 
    Podziękował: 730
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    ben9595 jest nieaktywny

    Domyślnie

    B.O.R.Y.S. zrobiłem jak pisałes http://scr.hu/0rq5/10umf ale jak cisnełem pobierz to wyskoczyło http://scr.hu/0rq5/o9mg6

  10. #8
    Full Member Awatar Novy
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,953
     Podziękowania : 
    Podziękował: 588
    Doceniono: 42,191 razy w 871 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 147
    Gry: 143
    Programy: 18
    TV's: 40
    Muzyka: 18
    Porno: 869
    Inne: 2
    Małe uploady: 17
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 41
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 2181.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 4105 AC
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez ben9595 Zobacz posta
    B.O.R.Y.S. zrobiłem jak pisałes http://scr.hu/0rq5/10umf ale jak cisnełem pobierz to wyskoczyło http://scr.hu/0rq5/o9mg6
    Usuń program i ściągnij na nowo. A do tego wklej tylko jeden kod do ściągania na raz.

  11. #9
    Full Member Awatar uczen27
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    709
     Podziękowania : 
    Podziękował: 703
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    uczen27 jest nieaktywny

    Domyślnie

    czy na xp da rade zainstalowac

  12. #10
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    760
     Podziękowania : 
    Podziękował: 730
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    ben9595 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Novy zrobiłem jak napisałes i nic to nie pomogło
    Ostatnio edytowane przez ben9595 ; 12-07-2014 o 14:48

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. 14.5GB Sniper Elite III: Afrika [2014][PC][PL][RELOADED]
    Przez Szatan w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 05-06-2017, 14:56

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •