Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Sniper: Ghost Warrior 2 [2013][PC][PL]

  1. #1
    Retired Awatar akira5
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    5,822
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,798
    Doceniono: 17,363 razy w 1,214 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 1050
    Gry: 166
    Programy: 3
    TV's: 26
    Muzyka: 3
    Porno: 7
    Inne: 15
    Małe uploady: 23
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 14
    Inne: 8
     Total Upload : 
    P2M UP: 2988.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 300 AC
    akira5 jest nieaktywny

    mh Sniper: Ghost Warrior 2 [2013][PC][PL]

    Sniper: Ghost Warrior 2



    Producent: CI Games
    Wydawca: CI Games
    Wydawca PL: CI Games
    Kategoria: akcji, FPP, skradanki, współczesne konflikty, FPS
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: 18
    Język gry: z polskimi napisami
    Światowa data premiery: 12 marca 2013



    Sniper: Ghost Warrior 2 jest kolejną odsłoną serii, która zadebiutowała na rynku w połowie 2010 roku. Wcielamy się w snajpera infiltrującego tereny wroga. Próbuje on po cichu przedostać się do celu i wyeliminować go z bezpiecznej odległości. Produkt ten został stworzony przez polską firmę City Interactive odpowiedzialną nie tylko za pierwowzór, ale także szereg innych, głównie budżetowych produkcji.

    Rozgrywka w tym tytule prezentuje się zgoła odmiennie od tego, do czego przyzwyczaiła nas większość obecnych na rynku strzelanin z perspektywy pierwszej osoby. Ponieważ naszym głównym środkiem perswazji jest śmiercionośna snajperka, unikamy bezpośredniej wymiany ognia z wrogiem czając się w zaroślach i wypatrując odpowiedniego miejsca na oddanie celnego strzału. Niejednokrotnie mamy też okazję wykazać się umiejętnościami skradania się, atakując przeciwników z zaskoczenia i błyskawicznie eliminując ich w zwarciu.

    „Dwójka” przenosi nas w lokacje wcześniej nieodwiedzane w poprzedniczce, dzięki czemu postawimy naszą stopę między innymi na ośnieżonych zboczach Himalajów. Nowe warunki klimatyczne wymagają nowych strategii, dlatego twórcy oddali do naszej dyspozycji oprócz zwiększonego arsenału broni palnej także noktowizję i termowizję.






    Procesor: Core 2 Duo 2 GHz
    Pamięć operacyjna: 2 GB RAM
    Karta graficzna: 512 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza)
    System operacyjny: Windows XP / Vista / 7











    Nazwa pliku: Sniper.Ghost.Warrior.2-FLT.part1 / 2.rar
    Ilość segmentów na koncie: 399 / 387
    Rozmiar segmentu: 9 MB
    Wielkość uploadu: 3,50 GB / 3,40 GB
    Ilość mirrorów: 11
    Hasło: www.ufs.pl

    Masz problem z programem MoorHunt? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.
    Zalecamy pobieranie za pomocą MailShare







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować



    Ostatnio edytowane przez Azuel ; 22-03-2014 o 16:23

  2. Liczba osób które doceniły autora: 8


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    4,218
     Podziękowania : 
    Podziękował: 377
    Doceniono: 981 razy w 85 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 77.5
    Gry: 9
    Programy: 4
    TV's: 142
     Total Upload : 
    P2M UP: 812.8 GB
    Diller81 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ostatnio edytowane przez Diller81 ; 14-03-2013 o 08:32

  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2010
    Posty
    3
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    janio82 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Witam mam taki problem z tą wersją FLT strasznie tnie i jak zmienię jakość tekstur to po ponownym uruchomieniu są nadal ustawione na wysokie
    mój sprzęt :
    procek - intel core Quad Q6600 2.4 ghz
    grafika - geforce 9800 gt 512
    pamięć - 2GB ddr2
    system windows 7 - 32bity
    czy to może być wina sprzętu
    dzieki pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez janio82 ; 17-03-2013 o 12:22

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2007
    Posty
    2,403
     Podziękowania : 
    Podziękował: 2,382
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Pindoll jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mozliwe ze plik odpowiedzialny za twoje ustawienia w grze jest ustawiony na "tylko do odczytu". dlatego nie zapisuje ustawien.

  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2010
    Posty
    3
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    janio82 jest nieaktywny

    Domyślnie

    No to nie zagram w tą grę za bardzo tnie no nic trudno .Pozdrawiam wszystkich na UFS

  8. #6
    Full Member Awatar lokaf
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2010
    Posty
    134
     Podziękowania : 
    Podziękował: 125
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    lokaf jest nieaktywny

    Domyślnie

    to zmień, żeby nie było tylko do odczytu :P

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    1,103
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,081
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    dadi208 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Sciagniete zainstalowane bez problemu gra smiga dzieki za wstawke

  10. #8
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    482
     Podziękowania : 
    Podziękował: 481
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    darka1974 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Dzięki super gra i na dodatek nie trzeba kombinować od razu śmiga .

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    63
     Podziękowania : 
    Podziękował: 62
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Mlody1945 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Czy moze macie tez taki problem ze po wczytaniu gry jak Was zabija wylacza Wam sie gra ?

  12. #10
    Full Member Awatar Darkmen67
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2008
    Skąd
    Tychy
    Posty
    728
     Podziękowania : 
    Podziękował: 722
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Darkmen67 jest nieaktywny

    Domyślnie

    mi śmiga super bez problemu
    fx 8120 3.! ghz i radek 5670 4 giga ramu windows7 64 bity
    ustawiło mi wszystko na wysokie ale idzie bez problemu
    wielkie dzięki za wstawkę bo jedynki nie dokończyłem ponieważ na xp szła a na 7 tylko czarny ekran
    tu zero problemów :-)
    wielki + dla Akiry

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •