Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Worms: Revolution [FLT][2012][PC][PL]

  1. #1
    SuperVIP Awatar Eselter
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    297
     Podziękowania : 
    Podziękował: 96
    Doceniono: 277 razy w 38 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 17
    Gry: 20
    Programy: 2
    TV's: 5
    Muzyka: 11
    Porno: 1
    Inne: 1
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 3
    Inne: 14
     Total Upload : 
    P2M UP: 260 GB
     Total CA : 
    Total CA: 205 AC
    Eselter jest nieaktywny

    mh Worms: Revolution [FLT][2012][PC][PL]

    Worms: Revolution



    Producent: Team 17 Software
    Wydawca: Team 17 Software
    Kategoria: strategiczne, turowe
    Tryb gry: single / multiplayer
    Wymagania wiekowe: brak ograniczeń
    Światowa data premiery: 10 października 2012
    Wersja językowa: polska i angielska
    Ocena: 7.8



    Worms: Revolution to kontynuacja popularnego cyklu strategii turowych, w których sterujemy robakami uzbrojonymi w rozmaite bronie.
    Tytuł stworzyła firma Team 17, czyli ojcowie serii Worms zapoczątkowanej w 1995 roku.



    Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 8600 GT lub lepsza), Windows XP/Vista/7, łącze internetowe








    Nazwa pliku: Worms Revolution.rar
    Ilość segmentów na koncie: 172
    Rozmiar segmentu: 7MB
    Wielkość uploadu: 1,17GB
    Ilość mirrorów: 8 (2x: voila.fr, mail.ru, hotmail.com, ovi.com)
    Hasło: www.ufs.pl

    Masz problem z programem MoorHunt? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.
    Zalecamy pobieranie za pomocą MailShare


    Aby mieć Polskie napisy w grze należy wejść do folderu Worms Revolution\DataPC\Language i zmienić nazwę pliku AllTextEng.bin na AllTextEng.bak a następnie zmienić nazwę AllTextPol.bin na AllTextEng.bin






    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!
    Upload wykonany w MH 0.6.7.2
    Ostatnio edytowane przez Eselter ; 11-10-2012 o 00:30
    Member -> Full Member -> UFS Uploader -> UFS Elite -> VIP -> Programista
    Releaser UFS

  2. Liczba osób które doceniły autora: 7


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired Awatar Młody
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2008
    Skąd
    Urzejowice
    Posty
    2,285
     Podziękowania : 
    Podziękował: 42
    Doceniono: 319 razy w 96 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 67
    Gry: 24
    TV's: 34
    Muzyka: 58
    Porno: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 122
    Inne: 237
     Total Upload : 
    P2M UP: 556.7 GB
     Total CA : 
    Total CA: 10670 AC
    Młody jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Ostatnio edytowane przez Młody ; 11-10-2012 o 08:52




  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    Bydgoszcz
    Posty
    599
     Podziękowania : 
    Podziękował: 595
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    petlona jest nieaktywny

    Domyślnie

    mam problem , po wlaczeniu gry nie widac wcale postaci ... ;< niektorych czesci mapy tez nie.

  6. #4
    VIP Awatar jordache
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    916
     Podziękowania : 
    Podziękował: 863
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    jordache jest nieaktywny

    Domyślnie

    kłopoty z pobraniem - cały czas błędy i mirrory się wyłączają (restart moorhunta nie pomaga) :(

  7. #5
    Full Member Awatar ProDro
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2012
    Posty
    2
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    ProDro jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mam tak samo jak post wyżej

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    428
     Podziękowania : 
    Podziękował: 358
    Thanked 1 Time in 1 Post
    deviion1 jest nieaktywny

    Domyślnie

    mailshare i wszystko śmiga. no prawie wszystko bo ściągnąć sięściągnie ale jakoś błędnie. próbowałem dane naprawcze ale nie pomagają
    Ostatnio edytowane przez deviion1 ; 14-10-2012 o 02:48

  9. #7
    Full Member Awatar Darklight
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2010
    Posty
    187
     Podziękowania : 
    Podziękował: 117
    Doceniono: 7 razy w 4 postach
    Darklight jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mam ten sam problem co kolega wyżej. Nie widać postaci, a właściwie widać tylko ich czapki :P

  10. #8
    Retired Awatar SilentDeVir
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Krzeszów
    Posty
    2,361
     Podziękowania : 
    Podziękował: 279
    Doceniono: 456 razy w 120 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 128
    Gry: 44
    TV's: 15
    Muzyka: 5
    Porno: 21
    Inne: 2
    Małe uploady: 1
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 32
    Inne: 386
     Total Upload : 
    P2M UP: 777.45 GB
     Total CA : 
    Total CA: 25320 AC
    SilentDeVir jest nieaktywny

    Domyślnie

    w ogóle są jakieś problemy graficzne z tym. ja na radeonie mam zielone piksele w tle, a na geforcie w ogóle ich nie odpaliłem.

  11. #9
    Full Member Awatar Darklight
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2010
    Posty
    187
     Podziękowania : 
    Podziękował: 117
    Doceniono: 7 razy w 4 postach
    Darklight jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ok już wszystko widzę. Wystarczyło zaktualizować sterowniki karty graf. Mam w laptopie ATI hd 3470 i zainstalowałem najnowszą Catalistę i teraz śmiga. Pozdrawiam

  12. #10
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2009
    Posty
    9
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    szalek23 jest nieaktywny

    Domyślnie

    dupa nie dziala nie widac wormsow tylko ich czepki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •