Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

  1. #1
    Retired Awatar akira5
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    5,822
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,798
    Doceniono: 17,363 razy w 1,214 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 1050
    Gry: 166
    Programy: 3
    TV's: 26
    Muzyka: 3
    Porno: 7
    Inne: 15
    Małe uploady: 23
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 14
    Inne: 8
     Total Upload : 
    P2M UP: 2988.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 300 AC
    akira5 jest nieaktywny

    good Call of Duty 4: Modern Warfare – Jak grać Multi na piracie?

    Witam. W tym poradniku przedstawię wam jak grać w COD4 w trybie Multiplayer na pirackiej wersji.


    1. Pobierz grę:

    Call of Duty 4: Modern Warfare [2007][PC][PL]
    http://www.ufs.pt/forum/showthread.p...are-2007-PC-PL

    lub z innego źródła.

    Multiplayer nie działa na wersji RIP! Wiec nawet nie ma sensu zawracać sobie wtedy głowy tym poradnikiem.


    2. Pobierz wymagane patche do gry online i zainstaluj je:

    Call of Duty 4: Modern Warfare Patch 1.6 i 1.7 [PC][PATCH]
    http://ufs.pt/forum/showthread.php?10168391


    3. Sprawdź czy gra została poprawnie spatchowana:

    Uruchom COD4 Multi i w prawym dolnym rogu ekranu powinno być napisane "1.7.568".




    4. Ściągnij PunkBuster:

    http://websec.evenbalance.com/downlo...ws/pbsetup.exe

    a) Uruchom go
    b) Kliknij Add a Game i dalej w opcji Game wybierz Call of Duty 4. Kliknij Add game by dodać grę.



    c) Następnie Check for Updates i zaktualizuj. Klikasz OK i zamykasz program.




    5. Skonfiguruj grę:

    a) Uruchom COD4 Multi i wejdź w Opcje i Opcje gry wieloosobowej…
    b) PunkBuster musi mieć wybrane TAK i niżej wprowadź swój nick.




    6. Znajdź serwer:

    http://www.gametracker.com/search/cod4/?query=cracked
    http://www.private-servers.info/call-of-duty-4

    Pamiętaj by szukać serwerów scrackowanych czyli cracked!

    Z listy wybieramy jakiś serwer i kopiujemy jego IP




    7. Podłącz się do serwera:

    a) Uruchom grę i kliknij ~ (tylda) na klawiaturze
    b) Pokażę się konsola. Wpisz connect i za pomocą skrótu Ctrl+V wklej IP serwera i kliknij ENTER



    Pamiętaj, ze grasz na serwerach scrackowanych i nie połączy ciebie ze wszystkimi serwerami. Próbuj do skutku to znajdziesz właściwy serwer, na który wbijesz bez problemu.

    Graj!


    by akira5
    Ostatnio edytowane przez Post ; 06-10-2013 o 19:03

  2. Liczba osób które doceniły autora: 4


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Full Member Awatar Novy
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,953
     Podziękowania : 
    Podziękował: 588
    Doceniono: 42,189 razy w 871 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 147
    Gry: 143
    Programy: 18
    TV's: 40
    Muzyka: 18
    Porno: 869
    Inne: 2
    Małe uploady: 17
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 41
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 2181.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 4105 AC
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Świetny poradnik
    Od siebie tylko dodam, że jeżeli trafimy na jakiś serwer, który nam się spodoba, to z menu głównego możemy wybrać "Dołącz do gry" i z prawej strony poszukać "Dodaj serwer do ulubionych" czy coś - wtedy będziemy mieć go zawsze pod ręką ;)

  5. #3
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,414
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,503 razy w 1,148 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Thx ;]
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  6. #4
    Old school! Awatar Fool
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2008
    Skąd
    Z Kartonu
    Posty
    326
     Podziękowania : 
    Podziękował: 5
    Doceniono: 45 razy w 15 postach
    Fool jest nieaktywny

    Domyślnie

    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    A i przed komendami w konsoli chyba daje się "/"
    Ostatnio edytowane przez Fool ; 29-07-2012 o 23:32
    Jestem w domu po drugiej stronie ulicy,
    obserwuje Cię przez lunetę,
    mam nóż i zarżnę Cię jak świnię...




    I don't need to "get a life." I'm gamer. I have LOTS of lives!






    Members-->Full Member-->UFS Trial-->UFS Kreator-->UFS Elite-->Moderator-->Retired-->UFS Elite-->Retired


  7. #5
    "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" Awatar Yaro
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    2,076
     Podziękowania : 
    Podziękował: 248
    Doceniono: 1,614 razy w 88 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 204
    Gry: 69
    Programy: 6
    TV's: 154
    Muzyka: 25
    Porno: 12
    Inne: 13
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 361
    Inne: 253
     Total Upload : 
    P2M UP: 642.8 GB
     Total CA : 
    Total CA: 15220 AC
    Yaro jest nieaktywny

    Domyślnie

    Tutaj taki ciekawy mod. Może kogoś zainteresuje.

  8. #6
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Albo taki mod


  9. #7
    VIP Awatar ferr
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2009
    Skąd
    Krosno
    Posty
    1,031
     Podziękowania : 
    Podziękował: 550
    Doceniono: 101 razy w 37 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 66
    Gry: 2
    Programy: 2
    TV's: 30
    Muzyka: 13
    Inne: 18
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 17
    Inne: 28
     Total Upload : 
    P2M UP: 352.95 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2320 AC
    ferr jest nieaktywny

    Domyślnie

    Do zarządzania ip serwerów polecam program HLSW

  10. #8
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,414
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,503 razy w 1,148 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Fool Zobacz posta
    I taka rada, do grania na scrackowanych serwerach nie potrzebujecie PunkBustera. Z resztą w ogóle punk 4 jest niepotrzebny. Na większości scrackowanych serwerów będziecie mieli ostre ściny co kilka sekund bo PB nie będzie mógł się połączyć ze swoimi serwerami (scrackowane serwery są przez PB zbanowane, dlatego tak się dzieje).
    Tak to prawda ;]
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2009
    Posty
    159
     Podziękowania : 
    Podziękował: 154
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thorwald jest nieaktywny

    Domyślnie

    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...

  12. #10
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Thorwald Zobacz posta
    Gra zainstalowana, patche również odpalam grę i po wciśnięciu tyldy nie otwiera się konsola. :( Spotkał się ktoś z takim błędem? Dodam, że wszystko działało jak należy. Problem pojawił się dopiero po "brutalnym" wyłączeniu gry przy zawieszeniu komputera...
    poszukaj w opcjach coś w stylu "uruchom konsole"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •