Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Max Payne 3 Black Box [2012][PC][RIP][PL]

  1. #1
    Impeccable Awatar Kingpin
     Info : 
    Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Paris XVII arr
    Posty
    5,331
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,494
    Doceniono: 60,467 razy w 527 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 607
    Gry: 211
    Programy: 19
    TV's: 22
    Muzyka: 2
    Porno: 12
    Inne: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 20
    Inne: 75
     Total Upload : 
    P2M UP: 3523.05 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2080 AC
    Kingpin jest nieaktywny

    mh Max Payne 3 Black Box [2012][PC][RIP][PL]

    Max Payne 3

    Producent: Rockstar Games
    Wydawca: Take 2 Interactive
    Dystrybutor: Cenega Poland
    Kategoria: Akcja / Strzelanka
    Wymagania wiekowe: Od 18 lat
    Premiera: Premiera Świat:29 maja 2012, Premiera Polska:01 czerwca 2012
    Język gry: Polski




    Max Payne 3 to trzecia z kolei okazja na to, się wcielić w rolę twardego detektywna Maxa Payne'a, który po stracie swojej ukochanej rodziny poprzysięga zemstę przestępczemu podziemiu.

    Fabuła rozpoczyna się w momencie gdy Max jest już na zasłużonej emeryturze. Niestety, mroczna i skorumpowana strona miasta nie pozwala mu na spokojne przesiadywanie w fotelu i zasłużony odpoczynek. Zamiast tego, Payne jest alkoholikiem i to w dodatku bezrobotnym, albowiem został zwolniony ze swojej posadki w policji. Wydaje się, że stracił wszystko, co można stracić, ale mimo to, los się do niego uśmiecha i otrzymuje jeszcze jedną szansę. Opuszcza zatem Nowy York i dociera do San Paulo, gdzie podejmuje się zajęcia ochroniarza. Wszystko idzie całkiem nieźle, ale jak to w życiu Maxa bywa, sprawy zaczynają się komplikować.

    Gra jest znacznie brutalniejsza niż poprzednie dwie części, a główny bohater staje się bardziej cyniczny. Mamy do czynienia po prostu z nowym Maxem Payne'm, innym niż wcześniej. Jego życie z pechowego, tutaj przeradza się w tragedię i sięga dna. Gracz staje się świadkiem wydarzeń przyczyniających się do upadku oraz ostatniej szansie na zbawienie.

    Max Payne 3 jest grą akcji, a zatem główny bohater bardzo często sięga po środki perswazji ostatecznej, czyt. broń. Posługujemy się zarówno pistoletami, jak i karabinami, strzelbami, a nawet snajperkami. Co ciekawe, niektóre spluwy można trzymać w dwóch dłoniach jednocześnie, np. pistolety. Siejemy wówczas spustoszenie na niespotykaną skalę. Tym bardziej, że produkcja, podobnie jak poprzednicy, oferuje tryb Bullet Time, po którego odpaleniu czas spowalnia, a protagonista może atakować znacznie skuteczniej swoje cele, namierzając ich we wszystkich możliwych kierunkach.

    Max Payne 3 działa na silniku graficznym znanym z GTA IV, a zatem animacja postaci, jak również szczegółowość wirtualnego świata stoją na najwyższym poziomie. Rockstar dołożył wszelkich starań aby Max Payne 3 nie był jedynie grą, a interaktywnym thrillerem.


    Pełny opis ->



    Quad Core i7 2.8 GHz
    2 GB RAM (3 GB RAM - Vista/7)
    karta grafiki 1 GB (GeForce 480 lub lepsza)
    35 GB HDD
    Windows XP/Vista/7



    Nazwa pliku: Max.Payne.3-Black.Box.rar
    Ilość plików na koncie: 1-7/171 ; 8/28
    Rozmiar segmentu: 9 MB
    Wielkość uploadu: 10.7 GB
    Ilość mirrorów: 1-7/8 ; 8/6
    Hasło: www.ufs.pl





    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 5% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!



    Created by URG2 Beta 1.1.2 by PoziomeQ






    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Ostatnio edytowane przez kejo ; 31-07-2013 o 10:58


    מֶלֶך


  2. Liczba osób które doceniły autora: 16


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Wytłumaczę to 1 i ostatni raz:

    Czytać dokładnie!



    Zaznaczamy: Install VC++ i Install Social club. Jeśli nie masz pewności czy posiadasz najnowsze DirectX to zaznacz Install DirectX.

    Instalujesz. Trwa to dluugo.

    Po zakończeniu instalacji:
    1. Wyłączamy Internet (musisz to zrobić i nie wprowadzajcie w błąd ze mi działa z netem itd.)
    2. Wyłączamy Antyvirus (W ESET Smart Security wystarczy wyłączyć ochronę plików w czasie rzeczywistym) dlatego ze plik "gsrld.dll" którego gra wymaga do uruchomienia jest traktowany jako wirus i usuwany.
    3. Uruchamiamy grę poprzez "PlayMaxPayne3" i wybieramy tryb offline



    Nie aktualizujcie gry nigdy! (dlatego jak odłączymy neta wtedy gra nie prosi o aktualizacje)

    Graj!


    Jeśli nie działa to nie spamuj! Zainstaluj sterowniki do karty graficznej i DirectX, a także oczyść czasem swój komputer ze śmieci :)
    Ostatnio edytowane przez akira5 ; 11-06-2012 o 18:19

  5. #3
    VIP
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2007
    Posty
    435
     Podziękowania : 
    Podziękował: 430
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Marek1966 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Witam, po wielu, wielu bojach uruchomiłem Max Payna 3 na Windows 8 - laptop Lenovo Idea Pad z500.
    I do końca nie wiem jak to zrobiłem, ale ......?
    Zainstalowałem wersję Black Boxa zgodnie z opisem, tylko w polskim opisie nie ma info ,że trzeba przenieś folder profile do "moich dokumentów", ale w sumie to nic nie pomogło dalej się nie uruchamiał i wychodził do pulpitu jak opisał Adamsoli.
    Również wyczytałem na forach, że musi być zainstalowany Windows Live i aktywny Steam, tak też zrobiłem. Jednak kluczowe było wrzucenie cracka od Reload'a.(chyba)?
    Nie ma okienka graj w trybie off-line. Uruchomienie: z ikony MaxPayne3 z folderu(nie z pulpitu) internet włączony, wyłączony AVG2013, po drugim czarnym ekranie z napisami i logo "Rockstar", logo Max Payne 3 - wciśnij enter -wciskam-wczytywanie, w górnym prawym rogu pojawiają się ładowanie socil club potem ,że RLD jest zalogowany, chwilę to trwa 5-10 sekund i już!!!.
    Nie wspominam , że sterowniki karty graficznej zaktualizowane do najnowszych. Przeszedłem już VI chapterów i działa (oby nie zapeszyć) zapisuje się normalnie,złote bronie zbieram. gra z polskimi napisami DX11 gram na wysokich detalach. Pozdrawiam, życzę powodzenia. Gra naprawdę warta poświęcenia trochę czasu(no może trochę więcej niż trochę)

  6. #4
    Awatar kejo
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    się biorą dzieci?
    Posty
    4,877
     Podziękowania : 
    Podziękował: 650
    Doceniono: 17,137 razy w 467 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 288
    Gry: 99
    Programy: 1
    TV's: 65
    Muzyka: 286
    Inne: 22
    Małe uploady: 15
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 176
    Inne: 229
     Total Upload : 
    P2M UP: 1548.35 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9350 AC
    kejo jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Ostatnio edytowane przez kejo ; 31-07-2013 o 10:57





    Member [25.03.2008]
    UFS Trial [02.07.2010]
    UFS Kreator [18.07.2010]
    UFS Uploader [19.12.2010]
    UFS Elite [15.05.2011]
    Super Vip [19.03.2012]
    UFS Elite [01.10.2012]
    Moderator [28.10.2012]
    Super Moderator [07.04.2013]
    Retired [29.09.2013]
    UFS Elite [28.12.2013]
    Elite Kreator [08.04.2014]
    Retired [11.05.2014]




  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Skąd
    Gdynia
    Posty
    621
     Podziękowania : 
    Podziękował: 561
    Doceniono: 6 raz w 1 poście
    grabis jest nieaktywny

    Domyślnie

    działa

    Mam nowy problem po zainstalowaniu gry co jakieś 5/10 min pokazuje mi się niebieskie okienko białe napisy i komputer się resetuje 2 razy już grę usuwałem w czym problem?
    Ostatnio edytowane przez Azuel ; 23-03-2014 o 22:23
    <img src="http://www.adopt.site88.net/get.php?id=1247"><br>Creature Name: Smoczek<br>
    <a href="http://www.adopt.site88.net/levelup.php?id=1247">Prosze nakarm smoczka klikaj?c tu.</a><br>

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    351
     Podziękowania : 
    Podziękował: 159
    Doceniono: 542 razy w 53 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 54
     Total Upload : 
    P2M UP: 54.5 GB
    holigans12 jest nieaktywny

    Domyślnie

    zauktalizowałes karte graficzną , sprawdzałeś wymagnia gry czy ją uciagnie

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Skąd
    Gdynia
    Posty
    621
     Podziękowania : 
    Podziękował: 561
    Doceniono: 6 raz w 1 poście
    grabis jest nieaktywny

    Domyślnie

    dźwiga 4gb ram itd nie chce mi sie wszystkiego podawać karty graficznej nie aktualizowałem myślisz, że to może być od tego?
    <img src="http://www.adopt.site88.net/get.php?id=1247"><br>Creature Name: Smoczek<br>
    <a href="http://www.adopt.site88.net/levelup.php?id=1247">Prosze nakarm smoczka klikaj?c tu.</a><br>

  10. #8
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    351
     Podziękowania : 
    Podziękował: 159
    Doceniono: 542 razy w 53 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 54
     Total Upload : 
    P2M UP: 54.5 GB
    holigans12 jest nieaktywny

    Domyślnie

    zauktalizuj karte graficzną napisz czy błąd nadal sie pojawia na pw pisz
    Ostatnio edytowane przez holigans12 ; 23-03-2014 o 21:43

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Skąd
    Gdynia
    Posty
    621
     Podziękowania : 
    Podziękował: 561
    Doceniono: 6 raz w 1 poście
    grabis jest nieaktywny

    Domyślnie

    dziś już ci nie napiszę bo instalacje 2godz około więc trochę to potrwa. Więc żeby nie robić spamu tu masz gg albo pw pisać?
    <img src="http://www.adopt.site88.net/get.php?id=1247"><br>Creature Name: Smoczek<br>
    <a href="http://www.adopt.site88.net/levelup.php?id=1247">Prosze nakarm smoczka klikaj?c tu.</a><br>

  12. #10
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Skąd
    Gdynia
    Posty
    621
     Podziękowania : 
    Podziękował: 561
    Doceniono: 6 raz w 1 poście
    grabis jest nieaktywny

    Domyślnie

    Zaktualizowałem kartę graficzną i błąd dalej się pojawia
    <img src="http://www.adopt.site88.net/get.php?id=1247"><br>Creature Name: Smoczek<br>
    <a href="http://www.adopt.site88.net/levelup.php?id=1247">Prosze nakarm smoczka klikaj?c tu.</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •