Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sniper Elite V2 [2012][PC][PL][SKIDROW]

  1. #1
    Impeccable Awatar Kingpin
     Info : 
    Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Paris XVII arr
    Posty
    5,329
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,492
    Doceniono: 60,447 razy w 526 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 607
    Gry: 211
    Programy: 19
    TV's: 22
    Muzyka: 2
    Porno: 12
    Inne: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 20
    Inne: 75
     Total Upload : 
    P2M UP: 3523.05 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2080 AC
    Kingpin jest nieaktywny

    mh Sniper Elite V2 [2012][PC][PL][SKIDROW]

    Sniper Elite V2



    Producent: Rebellion
    Wydawca: Rebellion
    Dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
    Kategoria: gry akcji, FPP
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: 18+
    Światowa data premiery: 01 maja 2012
    Polska data premiery: 09 maja 2012
    Wersja językowa: z polskimi napisami
    Ocena: 8.9



    Druga odsłona serii Sniper Elite pozwala graczom wcielić się w rolę tytułowego snajpera z okresu II wojny światowej. Z zabójczą precyzją przyjdzie im wykonać szereg niebezpiecznych misji.


    Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM , karta grafiki 256 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows Vista/7
    (Nie działa na Windows XP)









    Nazwa pliku: Sniper.Elite.V2-SKIDROW.rar
    Ilość plików na koncie: 1-3/171 ; 4/110
    Rozmiar segmentu: 9 MB
    Wielkość uploadu: 5.46 GB
    Ilość mirrorów: 8
    Hasło: www.ufs.pl

    Masz problem z programem MoorHunt? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.
    Zalecamy pobieranie za pomocą MailShare







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 6% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!
    Upload wykonany w MH 0.6.7.2






    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować





    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Ostatnio edytowane przez Novy ; 03-05-2012 o 09:32


    מֶלֶך


  2. Liczba osób które doceniły autora: 5


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Uwaga k0 bieta Awatar Silka
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    śląsk
    Posty
    2,256
     Podziękowania : 
    Podziękował: 14
    Doceniono: 216 razy w 74 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 51
    Gry: 9
    Programy: 7
    TV's: 156
    Muzyka: 139
    Inne: 1
    Małe uploady: 8
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 14
    Inne: 20
     Total Upload : 
    P2M UP: 271.3 GB
     Total CA : 
    Total CA: 495 AC
    Silka jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone




    "...Jeśli któregoś dnia, ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic'a profesjonaliści..."



    Trial -> 31.01.10 Uploader -> 14.09.10 Elita -> 6.11.10 Moderator -> 11.06.12 Retired -> 11.11.12 Elita ->21.04.2013 Retired

    Mail Resender



  5. #3

     Info : 
    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    7
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    bialko jest nieaktywny

    Domyślnie

    czy to tylko dziala na wiscie? na koniec instalacji wyskakuje mi jakis komunikat

  6. #4
    Full Member Awatar Novy
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,953
     Podziękowania : 
    Podziękował: 588
    Doceniono: 42,189 razy w 871 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 147
    Gry: 143
    Programy: 18
    TV's: 40
    Muzyka: 18
    Porno: 869
    Inne: 2
    Małe uploady: 17
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 41
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 2181.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 4105 AC
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Tak, jedynie Windows Vista / Windows 7.

    Jeżeli masz XP to daj sobie spokój, jeżeli vista/7, to daj screen komunikatu ;)

  7. #5
    Full Member Awatar marcin1981
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2009
    Skąd
    Okolice Wągrowca
    Posty
    1,113
     Podziękowania : 
    Podziękował: 399
    Doceniono: 273 razy w 271 postach
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 168
    Inne: 453
     Total CA : 
    Total CA: 12540 AC
    marcin1981 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Witam ja mam windowsa7 64 bity gre pobrałem ale niestety gra nie chce się odpalać jak naciskam na ikone na pulpicie

  8. #6
    Masterix Awatar Santi
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    4,459
     Podziękowania : 
    Podziękował: 593
    Doceniono: 26,940 razy w 338 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 646
    Gry: 46
    Programy: 1
    TV's: 40
    Muzyka: 3
    Inne: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 47
    Inne: 58
     Total Upload : 
    P2M UP: 1136.7 GB
     Total CA : 
    Total CA: 1980 AC
    Santi jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez marcin1981 Zobacz posta
    Witam ja mam windowsa7 64 bity gre pobrałem ale niestety gra nie chce się odpalać jak naciskam na ikone na pulpicie
    Uruchamiasz jako administrator ? 4. Skopiuj zawartość katalogu 'SKIDROW' do katalogu z zainstalowaną grą. <- zrobiles tak ?



    !! Wzajemny Szacunek podstawą sprawnego działania Forum !!

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2011
    Posty
    56
     Podziękowania : 
    Podziękował: 52
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    patryklolxd jest nieaktywny

    Domyślnie

    Nie dziala mi jak juz zainstaluje i uruchamiam to wyskakuje jakis error

  10. #8
    VIP
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    65
     Podziękowania : 
    Podziękował: 58
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Nadol jest nieaktywny

    Domyślnie

    U mnie tez nie odpala wyglada na to ze brakuje jakis plikow juz przeinstalowalem nawet 2 raz ale ciagle to samo. Skidrow przenioslem.
    Wyskakuje nastepujacy blad: nie znaleziono D3DCOMPILER_43.dll

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    74
     Podziękowania : 
    Podziękował: 68
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    giuseppe jest nieaktywny

    Domyślnie

    do skasowania

  12. #10
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    66
     Podziękowania : 
    Podziękował: 61
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    duduus15 jest nieaktywny

    Domyślnie

    wystarczy miec dll - fixer :P ja tak zrobilem i chodzi . ale mam inny problem ... nie mam glosu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •