Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Rayman Origins [2012][PC][PL]

  1. #1
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    mh Rayman Origins [2012][PC][PL]


    Rayman Origins



    Producent: Ubisoft Studios
    Wydawca: Ubisoft
    Dystrybutor PL: Ubisoft
    Kategoria: zręcznościówki, platformówka
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: 7
    Język gry: Polski
    Data premiery: (Polska) 29 marca 2012, (Świat) 29 marca 2012



    Dwuwymiarowa platformówka będąca kolejną odsłoną przygód Raymana. Gra jest powrotem do korzeni serii i jej akcja toczy się przed pierwszą odsłoną cyklu. Wszystkie poziomy zaprojektowano zarówno z myślą o samotnej rozgrywce, jak i kooperacji. Całości uroku dodaje śliczna kreskówkowa oprawa graficzna.






    Minimalne wymagania sprzętowe:
    Procesor: Pentium IV 3.0 GHz / Athlon 64 3000+ 1.8 GHz
    Pamięć operacyjna: 1 GB RAM (Windows XP) / 1.5 GB RAM (Windows Vista / 7)
    Karta graficzna: 128 MB (GeForce 6800GT / Radeon X600XT lub lepsza)
    System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7

    Rekomendowane wymagania sprzętowe:
    Procesor: Core 2 Duo E4400 2.0 GHz / Athlon 64 X2 3800+ 2.00 GHz
    Pamięć operacyjna: 2 GB RAM
    Karta graficzna: 256 MB (GeForce 8600GT / Radeon 2600XT lub lepsza)
    System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7











    Nazwa pliku: Rayman.Origins.2012.PC.PL.rar
    Ilość plików na koncie: 277
    Rozmiar segmentu: 9 MB
    Wielkość uploadu: 2,43 GB
    Ilość mirrorów: 10
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl

    Masz problem z programem Moorhunt? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.
    Zalecamy pobieranie za pomocą MailShare








    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!


    Ostatnio edytowane przez akira5 ; 04-01-2013 o 17:32

  2.    Sponsored Links




  3. #2
    Full Member Awatar Novy
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    Stamtąd
    Posty
    5,953
     Podziękowania : 
    Podziękował: 588
    Doceniono: 42,189 razy w 871 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 147
    Gry: 143
    Programy: 18
    TV's: 40
    Muzyka: 18
    Porno: 869
    Inne: 2
    Małe uploady: 17
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 41
    Inne: 216
     Total Upload : 
    P2M UP: 2181.55 GB
     Total CA : 
    Total CA: 4105 AC
    Novy jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Ostatnio edytowane przez Novy ; 09-04-2012 o 16:26

  4. #3
    Full Member Awatar Sniper_123
     Info : 
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    44
     Podziękowania : 
    Podziękował: 41
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Sniper_123 jest nieaktywny

    Domyślnie

    a jak z save'owaniem |?| bo w innych wersjach np razor jest z tym problem trzeba kombinować żeby się zapisało

  5. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    403
     Podziękowania : 
    Podziękował: 397
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    dyrekcja jest nieaktywny

    Domyślnie

    kolego gra nie chce sie uruchomic, w googlach nie pisza o tym problemie

  6. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2007
    Skąd
    Earth
    Posty
    549
     Podziękowania : 
    Podziękował: 545
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 89
    Inne: 53
     Total CA : 
    Total CA: 2640 AC
    zejben jest nieaktywny

    Domyślnie

    Po skopiowaniu dwoch plikow z katalogu Crack do katalogu z gra , nalezy odpalic plik "gu.exe" znajdujacy sie w katalogu glownym w ktorym zostala zainstalowana gra. Po odpaleniu tego pliku gra sie zauktalizuje i automatycznie odpali.

  7. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Szczecin
    Posty
    38
     Podziękowania : 
    Podziękował: 24
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Michaelh jest nieaktywny

    Domyślnie

    Panowie działa bez zarzutu, nie ma żadnych problemów z Save'ami.
    Pozdrawiam

  8. #7
    Full Member Awatar nurr2525
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2009
    Skąd
    New Yersey
    Posty
    36
     Podziękowania : 
    Podziękował: 14
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    nurr2525 jest nieaktywny

    Domyślnie

    a mam małe pytanko, czy na padzie od playstation lub na innym do kompa mozna zacinać :)

  9. #8
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez nurr2525 Zobacz posta
    a mam małe pytanko, czy na padzie od playstation lub na innym do kompa mozna zacinać :)
    Można. Testowałem na padzie od Manta i prościutka konfiguracja klawiszy.

  10. #9
    Full Member Awatar bartekketrab
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2007
    Skąd
    Glasgow
    Posty
    648
     Podziękowania : 
    Podziękował: 636
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    bartekketrab jest nieaktywny

    Domyślnie

    Mam problem z wypakowaniem gry ... wyskakuja dziwne bledy ... " the system cannot find the path specifed " , wiek ktos moze o co chodzi ??

  11. #10
    akira5
    Guest
     Podziękowania : 

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez bartekketrab Zobacz posta
    Mam problem z wypakowaniem gry ... wyskakuja dziwne bledy ... " the system cannot find the path specifed " , wiek ktos moze o co chodzi ??
    Może pobierz jeszcze raz. Na pewno z partami wszystko jest w porządku. Mogło tylko z błędami pobrać :)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •