Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: The Sims Medieval [2011][PC][PL]

  1. #1
    Retired Awatar nismo
     Info : 
    Dołączył
    May 2009
    Skąd
    ZCH
    Posty
    1,630
     Podziękowania : 
    Podziękował: 10
    Doceniono: 238 razy w 107 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 279
    Gry: 115
    Programy: 7
    TV's: 3
    Muzyka: 6
    Inne: 1
    Małe uploady: 5
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 3
     Total Upload : 
    P2M UP: 589.35 GB
     Total CA : 
    Total CA: 350 AC
    nismo jest nieaktywny

    mh The Sims Medieval [2011][PC][PL]


    Maxis ( producent )
    Electronic Arts Inc. ( wydawca )
    Electronic Arts Polska ( dystrybutor PL )
    familijne / symulacje
    22 marca 2011 ( światowa data premiery )
    25 marca 2011 ( data wydania w Polsce )
    22 marca 2011 ( data premiery w USA )




    The Sims przenosi się z teraźniejszości do epoki średniowiecza, dając graczom możliwość uczestniczenia w dworskich wydarzeniach.

    The Sims Średniowiecze to specjalna odsłona cyklu The Sims, przenosząca popularny i uznany model rozgrywki w czasy średniowiecza. Produkcja – łącząca w sobie elementy strategii i cRPG – została opracowana przez The Sims Studio.

    W odróżnieniu od standardowych edycji serii The Sims, których akcja toczy się w czasach współczesnych, zabawa w The Sims Średniowiecze sprowadza się do rozbudowy średniowiecznego królestwa. Gracz sprawuje pełną kontrolę nad całym procesem, jednakże – co warto odnotować – kierunek rozwoju jest w znacznym stopniu uzależniony od tego, w jaką wciela się postać.

    Mianowicie, w zależności, czy w danym momencie gracz steruje królem bądź królową, rycerzem bądź czarodziejem, kowalem bądź bardem, zawarta historia opowiadana jest z nieco innej perspektywy. Wiąże się to z dostępem do odrębnego zestawu questów, które nie tylko rozwijają fabułę, ale również wpływają na kształt przedstawionego świata. Wśród zadań znalazło się wiele klasycznych historii, kojarzonych przez wszystkich miłośników średniowiecznych lub fantastycznych klimatów (m.in. wykucie legendarnego miecza, zaaranżowanie królewskiego wesela, ochrona królestwa przed złym czarnoksiężnikiem, odnalezienie fontanny młodości).

    Mimo zaproponowanego przez twórców podziału na role, podejmowane przez gracza decyzje wpływają przede wszystkim na rozwój królestwa. W grze decydujemy zatem, czy jego potęgę zbudujemy na fundamencie regularnie wzmacnianych więzi pomiędzy mieszkańcami, czy też podejmując próbę podboju ziem należących do sąsiadów. Nic nie stoi również na przeszkodzie, aby gracz skupił się w całości na sobie, zupełnie nie dbając o poddanych. Z drugiej strony, przejmując kontrolę nad władcą może równie dobrze okazać się człowiekiem praworządnym i sprawiedliwym, cieszącym się wielkim i niewymuszonym uznaniem wśród mieszkańców królestwa.

    W The Sims Średniowiecze nacisk położony został na immersję, której wysoki poziom osiągnięto przede wszystkim poprzez oddanie w ręce gracza mechanizmów pozwalających wpływać na kształt otaczającego go świata, a także na wygląd postaci. W tym ostatnim przypadku nabywca gry ma możliwość dostosowania charakteru danego bohatera, a także określenia jego zakresu zadań. I nie chodzi tu tylko o realizację questów, ale również codziennych czynności (handel, opieka nad dzieckiem, udział w turnieju rycerskim), przywodzących na myśl Simy z klasycznych odsłon The Sims.


    Pentium IV 2.4 GHz, 1.5 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 5900 lub lepsza); 5.3 GB HDD, Windows XP/Vista/7




    Rozmiar Pliku: 1.46 GB
    Rozmiar segmentu: 7.00 MB
    Liczba segmentów: 215
    Liczba mirrorów: 9
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Ostatnio edytowane przez nismo ; 28-03-2011 o 11:30

  2. Liczba osób które doceniły autora: 5


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired Awatar Freddy
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Zasiedmiogórogrodzie
    Posty
    3,806
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 591 razy w 246 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 179
    Gry: 159
    Programy: 5
    TV's: 143
    Muzyka: 26
    Porno: 52
    Inne: 4
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 95
    Inne: 410
     Total Upload : 
    P2M UP: 1538.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9305 AC
    Freddy jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Ostatnio edytowane przez Freddy ; 27-03-2011 o 00:07



    ----


    ----


    100% moich uploadów spakowanych w rarze zawiera dane naprawcze.
    ----

  5. #3
    Member Awatar konfucjusz2
     Info : 
    Dołączył
    Apr 2007
    Skąd
    z Krakowa :)
    Posty
    2
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    konfucjusz2 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez tome1121 Zobacz posta
    wszystko by było ok, tylko w menu głównym wyskakuje okienko ze nieudana autoryzacja płyty i po naciśnięciu przycisku ok gra się wyłącza.
    Problemem jest plik w folderze crack "TSM.ex_" zmieńcie nazwę z tej na "TSM.exe" i juz dziala. Wkleić do folderu bin tam gdzie macie gre zainstalowaną.
    Ostatnio edytowane przez Freddy ; 29-03-2011 o 15:54
    SER DLA WSZYSTKICH!!!

  6. #4
    Retired Awatar Freddy
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Zasiedmiogórogrodzie
    Posty
    3,806
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 591 razy w 246 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 179
    Gry: 159
    Programy: 5
    TV's: 143
    Muzyka: 26
    Porno: 52
    Inne: 4
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 95
    Inne: 410
     Total Upload : 
    P2M UP: 1538.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9305 AC
    Freddy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kubaja Zobacz posta
    wyskakuje mi "Błąd danych(CRC)" przy wypakowywaniu druieo parta, co robic?
    1. Pobierz drugiego parta jeszcze raz.
    2. Jeżeli wciąż Ci to wyskakuje spróbuj wykorzystać dane naprawcze.



    ----


    ----


    100% moich uploadów spakowanych w rarze zawiera dane naprawcze.
    ----

  7. #5
    Full Member Awatar y0ss
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2008
    Posty
    475
     Podziękowania : 
    Podziękował: 462
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    y0ss jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez ADI_RaZoR Zobacz posta
    Wymaga podstawke?
    doh, w skrócie mówiąc, to jest całkowicie inna i osobna gra ;D

  8. #6
    Full Member Awatar lukatoni_95
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2009
    Skąd
    R-ce
    Posty
    768
     Podziękowania : 
    Podziękował: 746
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    lukatoni_95 jest nieaktywny

    Domyślnie

    SIEMAjak zmienicten plik ."TSM.ex_" zmieńcie nazwę z tej na "TSM.exe"

  9. #7
    Retired Awatar Freddy
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Zasiedmiogórogrodzie
    Posty
    3,806
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 591 razy w 246 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 179
    Gry: 159
    Programy: 5
    TV's: 143
    Muzyka: 26
    Porno: 52
    Inne: 4
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 95
    Inne: 410
     Total Upload : 
    P2M UP: 1538.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9305 AC
    Freddy jest nieaktywny

    Domyślnie

    Jeżeli wam się ściąganie zatrzymało, to proszę poczekać. Nawet parę h, a w końcu ruszy - Skrzynki są "przeciążone" i wywalają błędy, dlatego wam nie pobiera. Przy wyłączonych mirrorach warto próbować je włączyć.



    ----


    ----


    100% moich uploadów spakowanych w rarze zawiera dane naprawcze.
    ----

  10. #8
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2011
    Posty
    345
     Podziękowania : 
    Podziękował: 289
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Kanibal jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez konfucjusz2 Zobacz posta
    Problemem jest plik w folderze crack "TSM.ex_" zmieńcie nazwę z tej na "TSM.exe" i juz dziala. Wkleić do folderu bin tam gdzie macie gre zainstalowaną.
    tylko powiedz mi jak zmienic to ex_ ?? na exe

  11. #9
    Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2010
    Posty
    6
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    tome1121 jest nieaktywny

    Domyślnie

    zmienić typ pliku można np. za pomocą winrara, poszukaj sobie w Google i się dowiesz wszytkiego

  12. #10
    Full Member Awatar patryklab
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2011
    Posty
    621
     Podziękowania : 
    Podziękował: 582
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    patryklab jest nieaktywny

    Domyślnie

    Nie trzeba używać żadnego programu.
    Najpierw skopiuj sobie tego cracka na np. pulpit, i dopiero wtedy zaznaczasz cracka, wciskasz "F2" i zmieniasz nazwę.
    Domyślam się, że dotychczas robiłeś to w folderze crack na obrazie i dlatego nie mogłeś zmienić nazwy.

    U mnie wszystko śmiga.

    Polecam wstawkę!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •