Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Total War: SHOGUN 2 [2011][PC][PL]

  1. #1
    Impeccable Awatar Kingpin
     Info : 
    Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Paris XVII arr
    Posty
    5,329
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,492
    Doceniono: 60,443 razy w 526 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 607
    Gry: 211
    Programy: 19
    TV's: 22
    Muzyka: 2
    Porno: 12
    Inne: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 20
    Inne: 75
     Total Upload : 
    P2M UP: 3523.05 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2080 AC
    Kingpin jest nieaktywny

    mh Total War: SHOGUN 2 [2011][PC][PL]

    Total War: SHOGUN 2



    Producent: Creative Assembly
    Wydawca: SEGA
    Dystrybutor PL: CD Projekt
    Kategoria: strategiczne
    Tryb gry: single / multiplayer
    Wersja językowa: PL/ENG
    Wymagania wiekowe: 16+
    Data premiery: światowa premiera: 15 marca 2011, data wydania w Polsce: 15 marca 2011



    Kolejna odsłona popularnego cyklu gier strategicznych Total War, tym razem osadzona w XVI-wiecznej Japonii.

    Total War: SHOGUN 2 to epicka strategia autorstwa zespołu Creative Assembly. Gra kontynuuje tradycję cyklu oferując połączenie turowej warstwy strategicznej z taktycznymi bitwami rozgrywanymi w czasie rzeczywistym.
    Akcja gry osadzona jest w szesnastowiecznej Japonii, w czasach, gdy kraj podzielił się na wiele zwaśnionych frakcji. Wcielamy się w jednego z dziesięciu Daimyo - przywódcę klanu, który rości sobie pretensje do władania całym krajem jako nowy szogun. Do osiągnięcia tego celu tradycyjnie potrzebne będzie odpowiednie pokierowanie aspektami ekonomicznymi podległych nam terytoriów, wykorzystanie dyplomacji oraz przede wszystkim wojna. Wraz z postępami w grze rozwijać się będą statystyki nie tylko poszczególnych oddziałów naszej armii, ale także generałów. Co ważne, dla każdego aspektu gry przygotowano rozbudowane tutoriale, dzięki którym nawet nowicjusze szybko nauczą się podstaw rozgrywki.
    Weteranów serii ucieszy napisany od nowa system sztucznej inteligencji, który został oparty na zasadach zawartych w Sztuce Wojny autorstwa Sun Tzu. Rozgrywane w czasie rzeczywistym bitwy są jeszcze bardziej realistyczne niż w poprzednich grach z cyklu. Na jednej mapie może znaleźć się nawet 56 tysięcy jednostek. Znacznie większą rolę odgrywa teraz pogoda, która potrafi istotnie wpłynąć na teren. Oblężenia są wieloetapowe i oferują m.in. możliwość podpalania budynków w celu wykurzenia ukrytych w nich wrogich oddziałów. Zmiany zaszły też w potyczkach morskich. Wprowadzono m.in. walki przy liniach brzegowych, dzięki czemu wyspy potrafią ukryć nas przed wzrokiem wroga, a mielizny oraz rafy wykorzystamy do zastawiania pułapek na nieprzyjacielską flotę. Główną kampanię można rozegrać samotnie lub z przyjacielem. W tym drugim wypadku gracze otrzymają możliwość konkurowania ze sobą lub połączenia sił przeciwko komputerowi.
    Rozbudowano też tryb multiplayer. Zanim rozpoczniemy zabawę, musimy stworzyć własne wirtualne alter ego w postaci generała. Jest on czymś więcej niż jedynie naszym awatarem i wraz z postępami w grze zdobywać będzie punkty doświadczenia, które wydamy następnie na rozwój jego drzewka umiejętności. Centrum rozgrywek wieloosobowych ma postać podzielonej na szereg terytoriów mapy strategicznej. Triumf w konkretnej jej sekcji daje dostęp do określonych zdolności specjalnych oraz nowych oddziałów. W sieciowych potyczkach na raz może brać udział do 8 graczy. Ich osiągnięcia znajdują odzwierciedlenie w odpowiednim rankingu.


    Pentium IV 2.6 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 20 GB HDD, Windows XP/Vista/7









    Nazwa pliku:Total_War_Shogun_2_READNFO-FLT1.zip
    Ilość plików na koncie:1/55 ; 2-12/1247
    Rozmiar segmentu:7 MB
    Wielkość uploadu:12.3 GB
    Ilość mirrorów:1/5 ; 2-12/9
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl








    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Ostatnio edytowane przez Kingpin ; 24-03-2011 o 07:47


    מֶלֶך


  2. Liczba osób które doceniły autora: 1


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Gdzie są pieniądze za las?! Awatar Stachu
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    Köln
    Posty
    9,414
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 37,497 razy w 1,148 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 892
    Gry: 597
    Programy: 14
    TV's: 297
    Muzyka: 87
    Porno: 69
    Inne: 66
    Małe uploady: 12
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 205
    Inne: 648
     Total Upload : 
    P2M UP: 8184.15 GB
     Total CA : 
    Total CA: 14861 AC
     Total HTTP Upload : 
    HTTP UP: 0.7 GB
    Stachu jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Member -> Full Member -> UFS Trial -> UFS Uploader -> UFS Elite -> Moderator -> UFS Elite -> Super Vip -> Elite Kreator -> Elite Uploader -> Super Vip -> Elite Uploader -> Super Vip
    Intel Core i5 2500 3.3GHz
    SilentiumPC
    Asus H61
    Kingston HyperX 16GB DDR3 1600MHz
    Seagate 500GB
    Toshiba 320GB
    Seagate Desktop HDD 2TB
    GoodRam SSD 120GB
    Gigabyte GeForce 1060 6GB XTreme OC
    Nagrywarka Asus
    Thermaltake Modular SE 530W
    Zalman 3 Plus White



  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    1
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Cathall jest nieaktywny

    Domyślnie

    gra śmiga, wszystko ładnie. Żeby nie wystapił błąd na 98 %, tak jak napisał ktos wcześniej - trzeba w momencie w którym zapyta o DVD2 zamontować je w miejscu w którym było DVD1, nie montować obu naraz na początku. potem tylko "ok" przy aktualizacji i odpalać z Shogun2.exe . Zainstalowałem według opisu ver. ENG

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    692
     Podziękowania : 
    Podziękował: 683
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    lewy9109 jest nieaktywny

    Domyślnie

    ja zrobilem tak : obrazy dwoch plyt otworzylem i skopiowalem wszystko co tam bylo do jednego folderu i odpalilem instalke i dziala

  7. #5
    Full Member Awatar azaruss
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Skąd
    Space ...
    Posty
    363
     Podziękowania : 
    Podziękował: 206
    Thanked 1 Time in 1 Post
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 126
    Inne: 44
     Total CA : 
    Total CA: 5045 AC
    azaruss jest nieaktywny

    Domyślnie

    hehe gra dział wyśmienicie :0 szkoda tylko ze same napisy pl a co do twojego błędu to masz odpowiedzi ....
    paczki normalnie się rarem wypakowuje wystarczy ruszyć głową odpalić rara wybrać pierwsza paczka i dać rozpakować to ładnie iso wyjdzie
    gra nie wymaga żadnego klucza

    co do błędu to są dwie możliwości

    wpakowując zawartości obu iso do jednego folderu w tedy nie kłóci się o o DVD2 bo leci z kopyta
    pobawić się phenixem opisów masa na necie wystarczy sobie poszukać...

    możesz tez mieć uszkodzony obraz i to powoduje blad bo 98% to jest kopiowanie plikow z DVD kiedy instalacja dochodzi do 100 jest pytanie czy chcesz zainstalować update i crack wiec jeśli wypakowanie ci nie pomoże to masz raczej uszkodzone DVD 2

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2007
    Posty
    900
     Podziękowania : 
    Podziękował: 889
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    tomjabco jest nieaktywny

    Domyślnie

    Problem rozwiązany .Trzeba instalować obraz Dvd1 i Dvd2 w jednym cdromie, ja miałem w dwóch i stąd ten error na 98%
    Ale to napisal dopiero Cathall i jemu za to dzięki

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    328
     Podziękowania : 
    Podziękował: 314
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    Khaine jest nieaktywny

    Domyślnie

    To jest wersja tylko polska czy da się zmienić język? Bo grać zamierzam po angielsku - Total War bez modów to crap, a mody są w engliszu.

  10. #8
    Full Member Awatar goral1611
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    203
     Podziękowania : 
    Podziękował: 152
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    goral1611 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez marthin88 Zobacz posta
    witam jak obejsc steam który chce klucz ???
    Musisz zainstalować gre przez installer w folderze FairLight na pierwszej płycie.

    -- Dodane o 22:29 --

    Mam pytanie. Jak uruchomić język polski w tej grze ?

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    31
     Podziękowania : 
    Podziękował: 29
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    kadomb jest nieaktywny

    Domyślnie

    Ja rozpakowałem wszystkie party i stworzyło mi dwie płyty dvd. W każdej z płyt po kilkadziesiat plików. Jak postepowac dalej z tymi plikami ?

  12. #10
    Full Member Awatar goral1611
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2008
    Posty
    203
     Podziękowania : 
    Podziękował: 152
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    goral1611 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kadomb Zobacz posta
    Ja rozpakowałem wszystkie party i stworzyło mi dwie płyty dvd. W każdej z płyt po kilkadziesiat plików. Jak postepowac dalej z tymi plikami ?
    Ponownie wypakować, potem zamontować 1DVD w DeamonTolls lub innym programie i wejść w zamontowaną płyte w folder FairLight i uruchomić installer. W połowie instalacji pojawi się prośba o nową płyte wtedy montujesz DVD2 i klikasz ok i czekasz na zakończenie instalacji potwierdzając wszystkie pytania które wyświetlą się po drodze :)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Total War: Shogun 2 - Rise of the Samurai [2011][PC][PL][STEAM-RIP]
    Przez fiodorek w dziale Gry PC PL [Dział od rangi Full Member]
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 31-07-2013, 10:36

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •