Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Airport Simulator [2011][PC][PL]

  1. #1
    Awatar kejo
     Info : 
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    się biorą dzieci?
    Posty
    4,877
     Podziękowania : 
    Podziękował: 650
    Doceniono: 17,137 razy w 467 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 288
    Gry: 99
    Programy: 1
    TV's: 65
    Muzyka: 286
    Inne: 22
    Małe uploady: 15
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 176
    Inne: 229
     Total Upload : 
    P2M UP: 1548.35 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9350 AC
    kejo jest nieaktywny

    mh Airport Simulator [2011][PC][PL]

    Airport Simulator



    Producent: UIG Entertainment
    Wydawca: Layernet
    Dystrybutor PL: IQ Publishing
    Kategoria: symulacje/strategiczne/
    Tryb gry: single player
    Wymagania wiekowe: brak ograniczeń
    Język gry: PL



    Airport Simulator to produkcja, dzięki której możliwe jest zarządzanie pracą własnego lotniska. Jednym z głównych czynników odróżniających opisywaną grę od konkurencyjnych produkcji, jak chociażby serii Airport Tycoon, jest możliwość przejmowania kontroli nad wybranymi maszynami znajdującymi się na lotnisku.

    W omawianej produkcji początki są dość skromne, gdyż po ustaleniu lokalizacji dla swojego przyszłego lotniska buduje się zaledwie jeden terminal oraz podstawową infrastrukturę niezbędną do zapewnienia jego prawidłowego funkcjonowania. Dopiero w miarę kolejnych postępów zyskuje się gotówkę, dzięki której lotnisko może się stopniowo powiększać i obsługiwać coraz większą liczbę pasażerów oraz rejsów.

    Jak już zostało wcześniej powiedziane, ważną rolę w grze Airport Simulator odgrywa możliwość sterowania różnorakimi maszynami. Mowa tu przede wszystkim o samolotach, które po wylądowaniu należy pokierować w stronę właściwych bramek, a po rozładowaniu pasażerów przetransportować do przeznaczonych dla nich hangarów. W początkowej fazie zabawy w danym momencie można w ten sposób kontrolować tylko jeden samolot, ale później możliwe jest jednoczesne opiekowanie się nawet ośmioma maszynami latającymi.

    Oprócz samolotów możliwe jest również przejmowanie kontroli między innymi nad wózkami służącymi do transportu bagażu, cysternami wypełnionymi paliwem czy pojazdami z zamontowanymi schodami, dzięki którym pasażerowie mogą wejść na pokład lub go opuścić. Sterowanie odbywa się z użyciem klawiatury oraz myszki. Gra w dowolnym momencie rozgrywki pozwala na oddanie kontroli w ręce sztucznej inteligencji, tak by w międzyczasie móc zająć się ważniejszymi sprawami.

    Zmagania toczą się w trójwymiarowym środowisku, a gra pozwala dodatkowo na obserwację swojego lotniska pod dowolnym kątem i przy różnych stopniach przybliżenia obrazu. W Airport Simulator nie zabrakło cyklu całodobowego oraz zaawansowanych efektów pogodowych, które mogą niejednokrotnie pokrzyżować aktualne plany. Na uwagę zasługuje również oprawa dźwiękowa, na którą składają się przede wszystkim realistyczne odgłosy silników poszczególnych samolotów.




    wymagania sprzętowe: Pentium 4 1.5 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 500 MB HDD, Windows Me/2000/XP/Vista









    Nazwa pliku: Airport.Simulator.PL-PROPHET.rar
    Ilość segmentów: 30
    Rozmiar segmentu: 7MB
    Wielkość uploadu: 204,99
    Ilość mirrorów: 5
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 10% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!





    Member [25.03.2008]
    UFS Trial [02.07.2010]
    UFS Kreator [18.07.2010]
    UFS Uploader [19.12.2010]
    UFS Elite [15.05.2011]
    Super Vip [19.03.2012]
    UFS Elite [01.10.2012]
    Moderator [28.10.2012]
    Super Moderator [07.04.2013]
    Retired [29.09.2013]
    UFS Elite [28.12.2013]
    Elite Kreator [08.04.2014]
    Retired [11.05.2014]




  2. Liczba osób które doceniły autora: 2


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired Awatar Freddy
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2007
    Skąd
    Zasiedmiogórogrodzie
    Posty
    3,806
     Podziękowania : 
    Podziękował: 243
    Doceniono: 591 razy w 246 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 179
    Gry: 159
    Programy: 5
    TV's: 143
    Muzyka: 26
    Porno: 52
    Inne: 4
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 95
    Inne: 410
     Total Upload : 
    P2M UP: 1538.4 GB
     Total CA : 
    Total CA: 9305 AC
    Freddy jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Ostatnio edytowane przez Freddy ; 16-02-2011 o 18:24



    ----


    ----


    100% moich uploadów spakowanych w rarze zawiera dane naprawcze.
    ----

  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2007
    Skąd
    Kraków
    Posty
    210
     Podziękowania : 
    Podziękował: 196
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    lolekgl jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sokol32 Zobacz posta
    Po uruchomieniu będzie od razu język polski, ja użyłem deamona i zainstalowałem bez problemu.

    Czy ma ktoś problem z wczytywaniem zapisanych wcześniej stanów gry? U mnie jest to niemożliwe, pojawia się czarny ekran i gra nie włącza się, pozostaje jedynie rozpoczęcie od nowa...
    U mnie też save'y nie działają, natomiast działa opcja kontynuuj

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    124
     Podziękowania : 
    Podziękował: 123
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    gonerson jest nieaktywny

    Domyślnie

    najpierw wypakowywujecie zawartość do jakiegoś folderu,
    otwieracie plik 001 w win-rarze i dajecie wypakuj on to składa to jednego pliku,
    następnie tę całośc montujecie w deamonie i instalujecie :)

  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    130
     Podziękowania : 
    Podziękował: 129
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    Pavlo180 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Niestety w grze jest jeden błąd przez który do samego końca jedno stanowisko będzie nieczynne. Otóż nie można samemu wprowadzić samolotu na pas startowy, próbowałem kilkanaście razy i nic nie da się z tym zrobić. Widziałem recenzje gry i tam to samo potwierdzili:) Gierka fajna, zapisów nie da się też wczytać (problem jak wyżej kolega podał), no i szkoda z tym kołowaniem (pomaga wykupienie asystenta który zrobi to za nas).

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •