Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: ArmA II [2009][PC][PL]

  1. #1
    Prowokator Na Obserwacji xD Awatar Subman
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Skąd
    Będzin
    Posty
    115
     Podziękowania : 
    Podziękował: 4
    Doceniono: 34 razy w 15 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 4
    Gry: 33
    Programy: 3
    TV's: 5
    Muzyka: 1
    Inne: 1
     UFS Stats Konta : 
    Inne: 1
     Total Upload : 
    P2M UP: 181.5 GB
     Total CA : 
    Total CA: 10 AC
    Subman jest nieaktywny

    Ygoow ArmA II [2009][PC][PL]

    ArmA II



    Producent: Bohemia Interactive Studio
    Wydawca: 505 Games
    Dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
    Kategoria: gry akcji
    Tryb gry: single / multiplayer
    Wymagania wiekowe: 16+
    Język gry:
    Data premiery: światowa premiera: 29 maja 2009, data wydania w Polsce: 07 sierpnia 2009



    ArmA 2 jest kontynuacją jednej z najpopularniejszych PeCetowych gier taktycznych. Akcja drugiej części rozgrywa się w niedalekiej przyszłości. Działania prowadzimy na terenie fikcyjnego państwa - Czarnoruś.

    p class=\"wtx1\">ArmA 2 jest oficjalną kontynuacją jednej z najbardziej popularnych taktycznych strzelanin przedstawionych z perspektywy pierwszej osoby. Wydarzenia obserwujemy z oczu jednego z żołnierzy biorących udział w zakrojonych na szeroką skalę działaniach wojennych. Sama zabawa ma bardzo realistyczny przebieg i wyróżnia się dość złożonym sterowaniem. W przeciwieństwie jednak do pierwszej części, którą wydano wyłącznie na komputery osobiste, tym razem zadbano także o posiadaczy konsol PlayStation 3 oraz Xbox 360.
    Akcja drugiej części serii rozgrywa się w niedalekiej przyszłości. Jest rok 2009. Miejscem wydarzeń jest fikcyjne sowieckie państwo o nazwie Czarnoruś. Wcielamy się w jednego z członków elitarnego oddziału specjalnego Razor. Zostajemy wysłani w region konfliktu, by uporać się z agresywnym wrogiem w postaci antyrządowej frakcji o nazwie \"CzDKZ\" (Czarnoruski Ruch Czerwonej Gwiazdy).
    ArmA 2 wyróżnia się spośród wszelakiej maści FPS-ów między innymi rozległymi mapami, na których prowadzone są działania wojenne oraz stosunkowo wysokim poziomem realizmu. Na poszczególnych planszach możemy się do woli przemieszczać bądź to o własnych siłach lub używając różnorakich środków transportu - pojazdów opancerzonych, czołgów czy śmigłowców. Podobnie jak w poprzedniej części serii, jesteśmy jedynie niewielkim trybikiem machiny wojennej. Szeroko zakrojone akcje dywersyjne za linią wroga zostały poszerzone o opcję High Command, polegającą na dowodzeniu całą armią. W grze zawarto także system konwersacji z NPC, wzorowany na grach role-playing.
    Gra, podobnie jak pierwsza część ArmA: Armed Assault, cechuje się szczegółowym odwzorowaniem zastosowanych rodzajów broni bazujących na rzeczywistych modelach. Autorzy postarali się również o wprowadzenie symulacji fauny oraz codziennego życia cywilów we wsiach i miasteczkach. Poprawiono także system niszczenia wybranych elementów otoczenia. Modyfikacjom uległ system leczenia partnerów z zespołu oraz dowodzenia.
    Oprócz kampanii dla pojedynczego gracza zawarto pełnoprawny multiplayer. Posiadacze PeCetowej wersji gry mogą ponadto skorzystać z usprawnionego edytora misji, w który wbudowano kilkanaście dodatkowych modułów ułatwiających tworzenie scenariuszy.


    Core 2 Quad 2.8 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows XP/Vista









    Nazwa pliku: ARMA 2 PL.partX.rar
    Rozmiar pliku: 1024,00 MB
    Liczba segmentów: 147
    Wielkość uploadu: 7,53GB
    Ilość mirrorów: 8-10
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl


    Masz problem z programem Ygoow? Zajrzyj do działu Poradniki & FAQ tego programu.







    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować

    Upload zawiera 5% danych naprawczych!
    Jak korzystać z danych naprawczych? Tutaj znajdziesz poradnik!




    MEMBER -> TRIAL -> UFS UPLOADER -> UFS ELITE ->FULL MEMBER -> UFS UPLOADER -> UFS ELITE-> KTO TO WIE?

  2. Liczba osób które doceniły autora: 1


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Retired Awatar depciak
     Info : 
    Dołączył
    Sep 2007
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,840
     Podziękowania : 
    Podziękował: 3
    Doceniono: 157 razy w 67 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 94
    Gry: 69
    TV's: 51
    Muzyka: 4
    Porno: 6
    Małe uploady: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 418
    Inne: 174
     Total Upload : 
    P2M UP: 1519.25 GB
     Total CA : 
    Total CA: 21035 AC
    depciak jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone

  5. #3
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Aug 2007
    Posty
    1,300
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,242
    Doceniono: 12 razy w 7 postach
    slon92 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Dzięki za upka :) Wszystko ładnie się ściągnęło i zainstalowało. Jakby ktoś miał problem z błędem przy instalowaniu patcha to: 1. Odinstaluj grę 2. Włącz instalator i wpisz na początku cd-key 61GJ-K7RGA-FLCYE-8M86T-SMPLH . Wszystko po tym powinno być ok :)
    Radio Maryja Hard Rock Stejszyn

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2009
    Skąd
    lubuskie
    Posty
    5
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    sylwiaBIEDZIAK jest nieaktywny

    Domyślnie

    wszystko sie fajnie sciagnelo i zainstalowalo ale mam problem gdy uruchamiam gre to mi wyskakuje takie cos Error compiling pixsel shader PSTreeAToC:0
    prosze o pomoc dzieki

  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2011
    Posty
    76
     Podziękowania : 
    Podziękował: 73
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    rav89 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Również podpinam się pod problemem. U mnie dzieje się to samo co u koleżanki. wywala Error compiling pixsel shader PSTreeAToC:0. Moja karta graficzna to GF GT325M i obsługuje Pixel Shader 4.1 a do tej gry wymagany jest Pixel Shader 3. Może ma to jakiś związek z systemem? ja mam win 7 x64

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2009
    Skąd
    lubuskie
    Posty
    5
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    sylwiaBIEDZIAK jest nieaktywny

    Domyślnie

    ja mam win 7 /32 a karte graficzna radeon hd 4570 graphcs 512 mb

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2009
    Skąd
    lubuskie
    Posty
    5
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    sylwiaBIEDZIAK jest nieaktywny

    Domyślnie

    HALO Czy ktos mi pomoże dlaczego taki mi sie dzieje i nie moge zagrac?????

  10. #8
    "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" Awatar Yaro
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2008
    Posty
    2,075
     Podziękowania : 
    Podziękował: 247
    Doceniono: 1,612 razy w 88 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 204
    Gry: 69
    Programy: 6
    TV's: 154
    Muzyka: 25
    Porno: 12
    Inne: 13
    Małe uploady: 3
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 361
    Inne: 253
     Total Upload : 
    P2M UP: 642.8 GB
     Total CA : 
    Total CA: 15220 AC
    Yaro jest nieaktywny

    Domyślnie

    Zainstaluj patcha 1.03 i usuń mody jeśli jakieś masz. Tak poza tym wszystko jest w googlach

    -- Dodane o 11:13 --

    http://forum.pclab.pl/topic/563576-A...co-jest-grane/

  11. #9
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2009
    Posty
    10
     Podziękowania : 
    Podziękował: 9
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    mysliwypl jest nieaktywny

    Domyślnie

    Chyba jest błąd w nazwie tematu. Gra tu wrzucona nie ma polskiej wersji językowej.

  12. #10
    Prowokator Na Obserwacji xD Awatar Subman
     Info : 
    Dołączył
    Nov 2008
    Skąd
    Będzin
    Posty
    115
     Podziękowania : 
    Podziękował: 4
    Doceniono: 34 razy w 15 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 4
    Gry: 33
    Programy: 3
    TV's: 5
    Muzyka: 1
    Inne: 1
     UFS Stats Konta : 
    Inne: 1
     Total Upload : 
    P2M UP: 181.5 GB
     Total CA : 
    Total CA: 10 AC
    Subman jest nieaktywny

    Domyślnie

    gra jest z Polskimi napisami, wiem bo mam zainstalowaną




    MEMBER -> TRIAL -> UFS UPLOADER -> UFS ELITE ->FULL MEMBER -> UFS UPLOADER -> UFS ELITE-> KTO TO WIE?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •