Aktualizacje seriali
 



Ogłoszenia
UFS - dotacje
Dotacje SMS
Jak korzystać z forumowej szukajki



Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: R.u.s.e. [2010][pc][pl]

  1. #1
    Impeccable Awatar Kingpin
     Info : 
    Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Paris XVII arr
    Posty
    5,324
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1,487
    Doceniono: 60,428 razy w 526 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 607
    Gry: 211
    Programy: 19
    TV's: 22
    Muzyka: 2
    Porno: 12
    Inne: 2
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 20
    Inne: 75
     Total Upload : 
    P2M UP: 3523.05 GB
     Total CA : 
    Total CA: 2080 AC
    Kingpin jest nieaktywny

    mh R.u.s.e. [2010][pc][pl]

    R.U.S.E.



    Producent: Eugen Systems
    Wydawca: Ubisoft
    Dystrybutor PL: Ubisoft
    Kategoria: strategiczne
    Tryb gry: single / multiplayer
    Wymagania wiekowe: 16+
    Język gry:ENG/POL
    Data premiery: światowa premiera: 07 września 2010, data wydania w Polsce: 10 września 2010



    Strategia czasu rzeczywistego rozgrywająca się w realiach II Wojny Światowej. Produkt skupia się przede wszystkim na walkach zakrojonych na ogromną skalę i wykorzystaniu różnych podstępnych technik.

    R.U.S.E. to gra strategiczna stworzona przez ekipę odpowiedzialną za Act of War: Direct Action, czyli studio Eugen Systems. Jej akcja przenosi nas do okresu II Wojny Światowej i umożliwia wcielenie się w przywódcę armii sześciu kluczowych państw obu stron konfliktu (Aliantów i Państw Osi). Każde z wojsk posiada własne oryginalne jednostki i możliwości. Do dyspozycji otrzymujemy naturalnie zarówno oddziały piechoty oraz pojazdy naziemne i samoloty. Najważniejszą bronią jest jednak nasz własny umysł i zmysł strategiczny. W R.U.S.E. nie liczy się więc tylko i wyłącznie przewaga technologiczna czy liczebna, ale także stosowanie przemyślanych manewrów i taktyk.
    Cechą charakterystyczną produktu są niezwykle szczegółowe i duże mapy, na których przeprowadzamy wojskowe operacje. Poszczególne bitwy zakrojone są tutaj na naprawdę ogromną skalę i tylko od nas zależy czy chcemy w danym momencie dowodzić całością wojsk czy tylko kilkoma oddziałami. Podczas kampanii dla pojedynczego gracza możemy wziąć udział w wielu znanych, historycznych potyczkach (jak chociażby w bitwie o Monte Cassino). Autorzy zastosowali wiele ciekawych i oryginalnych rozwiązań, rozwijających gatunek RTS-ów w twórczy sposób.
    W uzyskaniu przewagi nad przeciwnikiem pomagają jednostki zwiadowcze oraz siatka szpiegowska zbierająca bezcenne informacje o położeniu i sile wojsk. Oprócz tego przydatne okazują się różne podstępne techniki oraz blefy. Wśród nich pojawiają się między innymi: kamuflaż, cisza radiowa, deszyfrowanie wiadomości czy odcięcie przeciwników od dostaw broni i żywności. Przykładowo użycie ciszy radiowej zapewnia niewidoczność naszych jednostek na jakiś okres czasu, a deszyfrowanie informacji pozwala poznać planowane ruchy wojsk nieprzyjaciela. Niejednokrotnie to właśnie od przebiegłości naszych poczynań zależy wynik starcia. Otrzymujemy również wpływ na produkcję jednostek oraz rozwijanie wojskowych technologii.
    Tytuł wykorzystuje moc silnika graficznego IRISZOOM Engine, który oferuje bardzo rozległe pola bitew. Ważnym aspektem tej technologii jest możliwość dowolnego przybliżania i oddalania kamery, dzięki czemu akcję możemy obserwować zarówno z lotu ptaka i z bliska. Przejście pomiędzy dwiema perspektywami jest niezwykle płynne. Ciekawym dodatkiem jest też rozbudowany tryb sieciowy, przeznaczony dla maksymalnie 8 graczy. Twórcy przygotowali zarówno rozgrywkę skupiającą się na kooperacji i rywalizacji. Warto podkreśli również prosty i intuicyjny interfejs produktu, dzięki któremu obsługa kilkuset jednostek nie stanowi problemu.


    Pentium D 3.5 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7800 lub lepsza), Windows XP/Vista/7









    Nazwa pliku:R.U.S.E-RELOADED.rar
    Ilość plików na koncie:1-5/147 2/104
    Rozmiar segmentu:7MB
    Wielkość uploadu:5.72 GB
    Ilość mirrorów:9
    Hasło do scalenia: www.ufs.pl








    Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć tego tematu. Musisz sie Zarejestrować
    albo Zalogować



    מֶלֶך


  2. Liczba osób które doceniły autora: 2


  3.    Sponsored Links




  4. #2
    Freaking Elite Awatar JankieL
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2008
    Skąd
    się wziąłem?
    Posty
    4,469
     Podziękowania : 
    Podziękował: 194
    Doceniono: 31,781 razy w 1,067 postach
     UFS Stats Uploady : 
    Filmy: 567
    Gry: 63
    Programy: 41
    TV's: 228
    Muzyka: 345
    Porno: 1485
    Inne: 12
    Małe uploady: 1
     UFS Stats Konta : 
    Gmail: 23
    Inne: 16
     Total Upload : 
    P2M UP: 2731 GB
     Total CA : 
    Total CA: 1170 AC
    JankieL jest nieaktywny

    Domyślnie

    niezatwierdzone
    Members (12.07.2008)
    UFS Trial (09.09.2008)
    UFS Uploader (21.09.2008)
    UFS Elite (22.02.2009)
    VIP (30.06.2009)
    UFS Elite (18.03.2010)
    Moderator (29.05.2010)
    Retired (25.09.2010)
    UFS Elite (24.04.2012)
    UFS Elite (04.10.2012)
    UFS Elite (19.11.2012)
    Retired (10.03.2013)
    UFS Elite (13.03.2013)
    Retired (26.07.2013)
    UFS Elite (02.02.2014)
    Retired (27.04.2014)

  5. #3
    Member
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2007
    Posty
    2
     Podziękowania : 
    Podziękował: 1
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    maska001 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Odpalasz instalator z pliku po przez na płycie steambackup. Instalujesz, przegrywasz cracka z płyty i grasz. A i 1 uruchomienie jest po ang. trzeba w opcjach zmienić na pl..

  6. #4
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    280
     Podziękowania : 
    Podziękował: 279
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    mientol jest nieaktywny

    Domyślnie

    Na płycie jest dirext zainstaluj i jest głos

  7. #5
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jun 2010
    Posty
    2
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    cos jest nieaktywny

    Domyślnie

    GaR problem polegał na tym że win7 nie pozwalał zainstalować ruse (steam poszedł bez problemu [instalator msi]) a raczej wypakować pliki do "Program Files" i mimo że animacja pokazywała postęp instalacji gry a po wszystkim nie zgłaszało zadnego błędu to plików nie było tam gdzie się powinny znaleźć,musiałem zainstalować/wypakować ruse do "nie chronionego" katalogu.

  8. #6
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2008
    Skąd
    Polska
    Posty
    727
     Podziękowania : 
    Podziękował: 706
    Doceniono: 2 raz w 1 poście
    monumentus jest nieaktywny

    Domyślnie

    Witam
    Ma ktoś pomysł co zrobić bo przy instalacji czyli podczas wypakowywania plików w pewnym momencie pojawia się okienko z informacja "jak chcesz grac to kup oryginał" bez wzgledu na to czy odpalam z dysku czy z Demona.

  9. #7
    Full Member
     Info : 
    Dołączył
    Jul 2009
    Skąd
    D?bica
    Posty
    35
     Podziękowania : 
    Podziękował: 21
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    kangur14 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Pobrane zainstalowane na win 7 64 bit
    zrobilem folder ruse
    odpalilem steambackup.exe
    wybralem folder ruse w tym wypadku na moim pulpicie
    tam sie rozpakowala gra, wkleilem cracka i gra dziala, mozna ja potem skopiowac gdzie sie chce
    jezyk mozna zmienic w opcjach po odpaleniu gry ( jest dubbing choc slaby dosyc )
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

  10. #8
    Full Member Awatar TTT1941
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2007
    Posty
    3
     Podziękowania : 
    Podziękował: 0
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    TTT1941 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Jesli nie ma dzwieku to otworz obraz>>wejdz do katalogu resources>>support>>zainstaluj vcredist_x86>>potem wejdz do katalogu Directx i zainstaluj directx.Mi pomoglo.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.40Ghz (scythe Infiniti)

    ASUS P5K deluxe

    ATI Radeon HD 4800

    4GB RAM

    Corsair HX 520W

    Creative SB X-Fi

    Samsung 2x500GB Raid+ 400GB spare

  11. #9
    Full Member Awatar subasa83
     Info : 
    Dołączył
    Oct 2007
    Skąd
    POLISLAND
    Posty
    388
     Podziękowania : 
    Podziękował: 338
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    subasa83 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Potwierdzam wszystko jest OK.

    p.s jesli pojawi sie wam komunikat aby zakupic to kliknijcie ok i tyle ( nic sie nie stanie i nie bedzie sie juz to pojawiało)

  12. #10
    Full Member Awatar szymonek212
     Info : 
    Dołączył
    Feb 2009
    Skąd
    Jastrz?bie Zdr?j
    Posty
    685
     Podziękowania : 
    Podziękował: 672
    Doceniono: 0 razy w 0 postach
    szymonek212 jest nieaktywny

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez konkal Zobacz posta
    Ygoow obsługuje MH.Ale już ściągnąłem z innej strony i działa tylko nie wiem jak po uruchomieniu w opcjach gry ustawić na polski.Które okienko,bo gdy próbuję uruchomić My profile to wywala do pulpitu.Pozdr.

    jak wywala do pulpitu to może być wina cracka
    Ostatnio edytowane przez Freddy ; 17-02-2014 o 21:53

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •